Мама Олега Псюка очікувала на дискваліфікацію на Євробаченні: "за законом він не мав права"

На Євробаченні - 2022 був один момент, коли серце українців нервово стиснулося. І ні, це не про момент з виставленням балів від журі для Kalush Orchestra. Це про те, коли соліст групи Олег Псюк на весь світ попросив врятувати Маріуполь і "Азовсталь". Мама Олега-Стефанія, про яку і написана переможна пісня гурту, теж переживала в той момент і була переконана, що Україну дискваліфікують.

Мамі Олега Псюка Стефанії сертифікат на 631 кубометр газу, фото з фейсбук
Мамі Олега Псюка Стефанії сертифікат на 631 кубометр газу, фото з фейсбук

Захисник Маріуполя попрощався з "Азовсталлю" і звернувся до всієї України: "Ну, ось і все. Місце моєї смерті і життя"

Всіх цивільних з "Азовсталі" евакуювали, тяжкопоранені бійці отримали допомогу з подальшим обміном їх і вивезенням на підконтрольну Україні територію. В даний час вирішується питання з похованням загиблих захисників Маріуполя. Один із захисників "Азовсталі" опублікував на своїй сторінці прощальні кадри.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Денис Козацький, фото kztsky
Денис Козацький, фото kztsky

Віталій Кім пропав для українців, щоб Володимир Зеленський його не вигнав: "Zкщо буду погано працювати..."

Губернатор Миколаївської ОГА Віталій Кім став тією людиною, якою пишається не тільки вся область, але і вся Україна. Від його "Доброго ранку, ми з України" відразу ж теплішає на душі. Ведучі відзначили, що зараз стало набагато менше "заспокійливого" Кіма для українців і запитали про причини цього. Віталій знайшов, що відповісти і на це питання.

Віталій Кім, фото: Знай.uа
Віталій Кім, фото: Знай.uа

Синьо-жовта Оля Полякова розпалила в серцях українців закордоном те, чого боїться gутін: "Cправжня патріотка"

Відома українська співачка Оля Полякова днями вирушила у благодійний тур для підтримки України. Зокрема, артистка виступила в США, знову з'явившись на сцені в патріотичному синьо-жовтій сукні.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа

Lifecell скасував кордони для своїх абонентів: в яких країнах можна приймати вхідні дзвінки безкоштовно

Мобільний оператор lifecell 18 травня 2022 року запустив вигідну акцію. Згідно з її умовами абоненти зможуть приймати вхідні дзвінки в 12 країнах без додаткової плати, якщо вони сплатили свій пакет послуг.

Компанія lifecell, фото: rau.ua
Компанія lifecell, фото: rau.ua