Президент України Володимир Зеленський став найвпливовішою людиною у світі за версією журналу Time. Близько 3,3 мільйона читачів віддали свої голоси Зеленському і тим самим він зміг обійти відомого мільярдера Ілона Маска. Про це повідомляє видання time.

Володимир Зеленський очолив список найвпливовіших людей світу, обігнавши в цьому рейтингу відомого інженера, мільярдера, творця Tesla Ілона Маска. Зеленський набрав 5% голосів у той час як Маск - 3,5% голосів.

Володимир Зеленський, скріншот: Youtube
Володимир Зеленський, скріншот: Youtube

"Коли в лютому російські війська почали повномасштабне вторгнення в Україну, Зеленський-комік, який не мав політичного досвіду до обрання президентом України у 2019 році, вийшов на світову арену і згуртував лідерів для підтримки України", - йдеться в повідомленні видання Time.

Ілон Маск. Фото: YouTube
Ілон Маск. Фото: YouTube

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Слідом за ними на третьому місці - прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Політичний діяч набрав 3,4% голосів. Четверте місце зайняли медичні працівники, а на п'ятому – президент США Джо Байден.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал інформував, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.