Російські окупанти поскаржилися на партизан із Запоріжжя: довелося завчити фрази українською

Російські окупанти почали скаржитися на партизанів, які працюють ночами. Через них довелося навіть вчити українську мову, але, це їм не допоможе. Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови від Служби безпеки України. Опублікували його на сторінка відомства в соціальних мережах.

Українські військові. Фото: Facebook
Українські військові. Фото: Facebook

Друг Кошового з "Кварталу 95" похвалився, скільки відправив грошей ЗСУ за допомогою українців: "Ми з пацанами..."

Валентин Міхієнко - молодий представник "Кварталу 95" ("Жіночого кварталу"), куди йому вдалося потрапити після успішного виступу на "Лізі сміху", яку вів особисто нині президент України Володимир Зеленський.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Володимир Зеленський, Євген Кошовий та компанія, фото: Instagram
Володимир Зеленський, Євген Кошовий та компанія, фото: Instagram

Волонтери переконані, що в Епіцентрі торгують бронежилетами для ЗСУ

У Львівському Оборонному Кластері (ЛОК) напередодні розповіли, що на полицях в Епіцентрі вони знайшли бронежилети, які виготовляються безоплатно для української армії.

Фото: facebook.com/ldc.ukraine
Фото: facebook.com/ldc.ukraine

Глава Чечні Рамзан Кадиров придумав нову легенду про вторгнення в Україну: ніяких нацистів, тільки НАТО

Це вже не смішно, але, російські окупанти в черговий раз змінили риторику. Десятий раз за тиждень придумали нове "виправдання" тому, чому війська увійшли на українську територію. Цього разу відзначився глава Чечні Рамзан Кадиров. Тепер він каже, що Росія воює не з нацистами, а з НАТО.

Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео
Рамзан Кадиров, фото: скріншот з відео

Тіна Кароль напророкувала Україні світле майбутнє після перемоги: "Стане однією з найвпливовіших"

Відома українська співачка та справжня поп-діва Тіна Кароль незодавно зустрілася з прем'єр-міністром Японії Кісіда Фуміо. Там вона виступила з промовою та розповіла, чому на її думку Україна отримає перемогу над російськими окупантами.

Тіна Кароль, фото з instagram
Тіна Кароль, фото з instagram

День вишиванки: як розшифрувати магічні знаки

Кожного третього четверга у травні Україна відзначає одне з найулюбленіших свят – День вишиванки. Саме вишивка з року в рік вважалася чимось на зразок древнього письма українців, яке було важливо не тільки зберегти, а й передати наступним поколінням.

День незалежності, вишиванки - фото Знай.ua
День незалежності, вишиванки - фото Знай.ua