Деяких українців звільнили від орендної плати під час війни. Фізичні особи можуть не платити за оренду державного та комунального майна. Кого саме це торкнеться, розповів представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у своєму telegram-каналі.

До кінця 2022 року від орендної плати звільнено фізичних осіб та ФОП, які були призвані або прийняті на військову службу після оголошення воєнного стану. Також платити не доведеться тим, хто використовує майно, розташоване в адміністративно-територіальних одиницях, де в умовах воєнного стану припиняється доступ до єдиних державних реєстрів.

Гроші. Фото: скрін youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

До 30 вересня 2022 року за оренду можуть не платити особи, які використовують державне майно на територіях Київської, Чернігівської, Сумської, Харківської, Запорізької, Миколаївської областей і самої столиці.

Скрін telegram
Скрін telegram

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, до 30 травня 2022 року від орендної плати звільнені особи, які використовують держмайно на територіях Кіровоградської, Дніпропетровської, Житомирської, Одеської областей.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал інформував, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, ми повідомляли, всю сім'ю закрив у підвалі, а дочку ґвалтував разом з поплічниками - СБУ викрило окупанта, який скоїв низку злочинів.