Знаменитий український футбольний тренер Андрій Шевченко приєднався до ініціативи Володимира Зеленського, який створив платформу UNITED 24 для збору допомоги Україні. Про це президент розповів на своїй сторінці в instagram.
Володимир Зеленський заявив, що Андрій Шевченко став першим амбасадором UNITED 24. Гарант зазначив, що завдяки великим заслугам тренер має неймовірну довіру на міжнародній арені і тепер у нього нова місія - доносити правду про ситуацію в Україні і допомогти залучити більше коштів для допомоги країні.

Андрій Шевченко. Фото: скрін youtube
Андрій Шевченко. Фото: скрін youtube

"Андрій Шевченко став першим амбасадором UNITED 24@u24.gov.ua. Андрій своєю працею і спортивними досягненнями отримав величезну довіру на міжнародній арені. І тепер у нього нова місія - розповідати світу про події в Україні і направити свій авторитет на збільшення міжнародної допомоги нашій державі. Впевнений, тобі все вийде!",- заявив президент.

Варто відзначити, що користувачі Мережі дуже зраділи такій новині і додали, що Андрій Шевченко дивовижна людина, тому йому все під силу.
"Мене не дивує, він дивовижна людина", "Привіт з Бразилії", - написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, Андрій Шевченко зіграє з Мессі і Андреа Пірло в матчі з однією метою: "відчув близькість".

Також наш портал інформував, Святославу Вакарчуку з "Океан Ельзи" довелося піти на крайні заходи через війну з Росією: "З абсолютно зрозумілих причин..."

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Крім того, наш портал повідомляв, зірка серіалу "Кріпосна" Анна Сагайдачна розповіла про "фільтрацію" друзів після повномасштабного вторгнення: "У мене більше немає російських колег".