На кадрах інциденту, що стався в суботу в Каліфорнійській затоці, видно, як величезний ссавець, відомий владі як "Печочо", виривається з води і приземляється на човен.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Кіт вистрибнув з води і впав на чотирьох пасажирів яхти, мало не вбивши їх, на півночі Мексики.

На кадрах інциденту, що стався в суботу, 14 травня, в Каліфорнійській затоці видно, як величезний ссавець, відомий місцевій владі Сіналоа як "Печочо", виривається з води і приземляється на човен.

Кіт налетів на човен
Кіт налетів на човен

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У повідомленнях йдеться, що в результаті удару невеликий човен перекинувся, а пасажирів викинуло в затоку біля узбережжя муніципалітету Сіналоа в Тополобампо.

Колишній член Ради Ахоме Хесус Вальдес отримав переломи ребер і легку травму голови, а молода жінка зламала ногу, повідомляє Línea Directa Portal.

Координатор цивільного захисту Ahome Омар Мендоса сказав, що присутність яхти в бухті могла спровокувати інцидент, оскільки в цей час року там багато китів.

Мер Ахоме Херардо Варгас закликав човнярів до обережності і повідомив, що кіт був поранений в результаті інциденту.

Кіт налетів на човен
Кіт налетів на човен

"Контр-адмірал просить не підходити занадто близько до кита, ми можемо насолоджуватися його красою, але з безпечної відстані", - сказав Варгас.

У подібному інциденті наприкінці квітня гігантський Горбатий кит відправив переляканих туристів у політ після того, як човен-провідник, що перевозив їх, врізався в касатку, катапультувавши пасажирів у повітря.