Іоанн Богослов - один з 12 апостолів - єдиний з них, який помер природною смертю, євангеліст.

У Новому Завіті писано, що Ісус Христос, будучи вже на Хресті, доручив Іоанну піклуватися про Діву Марію - свою матір. А зараз ми обговоримо з вами кілька найсерйозніших звернень до святих, зокрема, до Івана Богослова за здоров'я близьких.

Церква. Фото : Facebook
Церква. Фото : Facebook

У нинішній час подібна молитва дуже важлива. В Україні вже понад 80 днів триває кровопролитна війна проти Російської Федерації. Путінські окупанти нахабно вторглися на територію нашої країни 24 лютого 2022 року (якщо не враховувати 8-річну війну на Донбасі, що існує під консервацією у вигляді Мінська-1, Мінська-2). Молитва про здоров'я близьких.

***

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Про всехвальний апостола і євангеліста Івана Богослова! Умоли Господа Бога дарувати нам (імена), залишення всіх гріхів наших, еліко згрішихом від юності нашої у всьому житії нашому справою, словом, думкою і всіма нашими почуттями: під кінець же душ наших допоможи нам, грішним (імена), ізбавітіся від повітряних митарств і вічного муки, та твоїм милостивим предста тельством прославляємо Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків.

***

Церква, фото: Facebook
Церква, фото: Facebook

Нагадаємо, Макс Гордєєв розповів, чим хворіє Путін і хто обірве його життя: "Це натягнутий демон на шкіру"

Як повідомляв "Знай.ua", астролог повідомила про важливий і переломний період у травні: Юпітер в Овні створить справжні чудеса

Знай.ua писав, глава ПЦУ Митрополит Епіфаній вшанував великомученика Юрія Переможця: "Здолаємо антихриста Путіна"