Конгрес США проведе своє перше слухання по НЛО більш ніж через 50 років сьогодні (17 травня), і, оскільки за останні кілька років було розкрито безліч зустрічей, їм є що обговорити.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Ці дивовижні фотографії та відео показують реальні зустрічі з НЛО, зроблені персоналом ВМС США, які можуть бути обговорені сьогодні на гучних слуханнях.

Сьогодні вдень Конгрес США вперше за більш ніж 50 років обговорить ризики "національної безпеки", пов'язані з НЛО.

Вони зосередяться на "ризиках для національної безпеки", і, за словами Politico, ще більше свідків ще попереду.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Очікується, що співробітники розвідки в Пентагоні відкриють свої реальні секретні матеріали, коли Конгрес допитає їх про те, що вони знають про інопланетян.

Напередодні слухань Daily Star озирнулася на деякі з найдивовижніших зустрічей з НЛО в ВМС США.

Колекція з трьох відео, що просочилися в New York Times в 2017 році, вперше проливає світло на секретну програму Пентагону про НЛО.

НЛО
НЛО

Зняті винищувачами ВМС США, які літали з авіаносців USS Nimitz і USS Theodore Roosevelt в 2004, 2014 і 2015 роках, вони були офіційно опубліковані і перевірені Пентагоном в 2020 році.

У листопаді 2004 року льотчик-винищувач командир авіаносної ударної групи USS Nimitz Девід Фравор заявив, що досліджував радіолокаційні свідчення потенційної мети біля узбережжя Південної Каліфорнії.

Він сказав, що USS Princeton відстежував незвичайні літаки, які з'являлися на висоті 80 000 футів, швидко спускалися до моря, а потім зупинялися на висоті 20 000 футів і зависали.

Згідно з дослідженням 2019 року, корабель повинен був рухатися зі швидкістю 46 000 миль на годину.

Фравор сказав, що бачив білий овальний об'єкт, що ширяє над хвилею моря. Коли він опустився, щоб наблизитися до нього, він піднявся, відбиваючи його літак, а потім зник.

Друга хвиля винищувачів вилетіла з Німіца для розслідування, і їх зіткнення було знято на сучасну інфрачервону камеру. Вони зняли відео FLIR, а відео GIMBAL і GOFAST були зняті в 2014-2015 роках про невідомі повітряні об'єкти, які не були ідентифіковані.

НЛО
НЛО

Пентагон також підтвердив, що кадри з миготливими трикутними об'єктами, що пролетіли над американським військовим кораблем, були реальними.

Фотографії та відео поширювали режисер-документаліст Джеремі Корбелл і Джордж Кнапп, журналіст з Лас-Вегаса, що висвітлює історії, пов'язані з НЛО.

Серед них кадри нічного бачення, зняті в море, зернисті інфрачервоні зображення і фотографії зі смартфонів.

На кадрах, знятих з палуби авіаносця «Рассел», видно непізнані миготливі трикутники біля берегів Сан-Дієго.

У квітні 2021 року Пентагон підтвердив, що просочилися фотографії і відео були зняті військовослужбовцями ВМС США, але не назвав їх НЛО.