Професіонали робили спроби видалити гніздо рою, але поки безуспішно. Сім'я каже, що стало так погано, що вони не можуть вийти з дому через шкідників.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жахливі відеокадри відобразили величезний рій ос, присутніх на будинку в Солфорді, Великий Манчестер.

Сім'я, яка проживає у власності на рашлі-авеню в Нижньому Керсалі, каже, що літаючі шкідники не дозволяють їм покинути свій будинок.

Вважається, що у тварин є гніздо на горищі будинку, але побоювання сім'ї зростають, оскільки комахи почали проникати в їх будинок.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Оси
Оси

Мати жінки, яка живе в постраждалому, розповіла Manchester Evening News про те, як це вплинуло на їх повсякденне життя.

Джулі сказала: "Вони пробули там пару днів, але стає все гірше і гірше. Їх повно. Моїй дочці та її сусідам довелося замкнути вікна та двері. Вони не можуть вийти, вони не можуть випустити своїх дітей".

Син Джулі Кірон стверджував, що професіонали робили спроби видалити рой, але поки безуспішно.

Оси
Оси

Він додав: "Вони починають заходити на кухню, вони в саду, на вулиці, ви навіть не можете підійти до дверей, тому що їх так багато. Я був в Інтернеті, і, очевидно, якщо вони стискають вас, вони залишать запах у вас, а потім всі вони прийдуть за вами, тому що вони захищають королеву. Якщо вас стискають, це може бути фатальним, тому що ваше тіло може прийняти поганий поворот, так що це небезпечно. Вони продовжують проникати в цю маленьку дірку, яка веде на горище, тому ми думаємо, що вулик повинен бути там, але ми дзвонили чотирьом різним людям, і ніхто не відповідає. Ми трохи застрягли, ми не знаємо, що робити. Я не знаю, чи це тому, що зараз вихідні, але я не знаю, чи безпечно взагалі залишити це ще на пару днів, тому що там четверо дітей. Це божевілля".