76-річна Діана Кірк була знайдена з жахливими травмами обличчя і відмітинами після того, як щур напала на неї всередині її будинку, коли вона спала.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Пенсіонерка з пошкодженим мозком прокинулася вся в крові після того, як її розтерзав масивний щур під час «дикого» нападу.

76-річна Діана Кірк залишилася з жахливими травмами після того, як лютий гризун вчепився їй в шию і підборіддя в її будинку в Ноттінгемширі в понеділок, 9 травня.

Її чоловік Джон, 85 років, знайшов її залитою кров'ю внизу на лікарняному ліжку, де вона спить через свій стан. За нею доглядають Джон і команда по догляду, які приходять в будинок, щоб допомогти.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Джон згадує, як чув, як він вважав, що великий гризун "скребеться" біля його ніг, але сказав, що відмахнувся від нього посеред ночі.

Діана Кірк
Діана Кірк

Потім, близько 1:30, він знову помітив це, перш ніж заснув і прокинувся як зазвичай близько 6:00, повідомляє Nottinghamshire Live.

Він спустився вниз, щоб перевірити свою дружину в їх вітальні близько 5:45 ранку, і сказав, що попередив служби екстреної допомоги і чекав прибуття швидкої допомоги близько 8:20 ранку.

Він сказав: "Я ніколи не бачив нічого подібного до травм, які вона мала — ви можете побачити, наскільки серйозними вони були на фотографіях. Це було абсолютно дико. Я пішов і постукав у двері молодої дівчини через дорогу, так як вона теж завжди рано встає, і тому вона допомогла. Вони відвезли Діану в медичний центр королеви, і вона повернулася в четвер ввечері. У неї були подряпини на обличчі, шиї, руках — судячи з усього, вона намагалася прогризти всю кістку. Всюди була кров".

Діана Кірк
Діана Кірк

Наступного ранку, після того як сусід встановив в будинку пастку, містер Кірк каже, що щур була спіймана і замкнена в клітці.

Містер Кірк каже, що коли він переніс її у внутрішній дворик, щур кілька разів намагався його вкусити. Він каже, що потім сусід вбив щура, вистріливши в неї чотири рази з дробовика, перш ніж вона, врешті-решт, померла.