Радник глави Офісу Президента Єрмака Олексій Арестович знаменитий своїм заспокійливим ефектом на уми українців, який він виробляє у своїх відео.

Заколисуючий, спокійний голос і розумні доводи від експерта у своїй справі дають своє і українці підтримують свій бойовий дух.

Знаменитий Олексій Арестович також і своїм гумором. А без нього зараз в Україні точно нікуди.

16 травня в день кривавого повного місяця друг Михайла Подоляка виклав цікаве відео, де сказав, що його вигнали з ОП.

Олексій Арестович з родиною, фото з соцмереж
Олексій Арестович з родиною, фото з соцмереж

Популярні новини зараз
Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"На місячне затемнення я, нарешті, знайшов місце в житті", - підписав відео, де він миє машину Олексій.

"З мене знущаються, бачиш. Тепер, коли мене вигнали з офісу Президента, я влаштувався на заправку. Вважаю себе щасливою людиною, тому що в цей час далеко не кожен може знайти собі роботу. Дякую за увагу",- сміється Арестович.

В коментарях українці оцінили жарт:

"Машина Подоляка?", "І мені помийте авто. Режим роботи і адресу підкажіть", "Скільки платять? Я теж на заправку піду працювати якщо приймуть на роботу) в молодості колись працювала оператором-касиром в Золотому Гепарді", "Нарешті знайшов нормальну роботу", "Це найпрестижніше і прибуткове місце, коли бензин в дефіциті, а черги кілометрові в Україні на паливо. Великому кораблю - велике плавання на вуглецевій хвилі"...

Коментарі до поста Олексія Арестовича
Коментарі до поста Олексія Арестовича

Нагадаємо, що українцям показали справжнього Олексія Арестовича, таким його знають не всі: "То Подоляк знімав".

Раніше ми повідомляли, що в українських супермаркетах можна купити "ніжний голос Арестовича": всього 235 гривень за кілограм.