18-річний Пейтон Гендрон не визнав себе винним у вбивстві першого ступеня після того, як нібито увійшов до магазину в Буффало, штат Нью-Йорк, і відкрив вогонь, убивши десять людей і поранивши інших.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Згідно з місцевими повідомленнями, в супермаркеті в Буффало, штат Нью-Йорк, сталася масова стрілянина, коли "тіла були всюди" після того, як бойовики нібито «транслювали» напад в прямому ефірі.

Повідомляється, що щонайменше десять людей загинули після того, як бойовик в бронежилеті увійшов сьогодні (14 травня) в супермаркет Tops на Джефферсон-авеню, Буффало, штат Нью-Йорк.

Супермаркет
Супермаркет

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Згідно з місцевим новинним сайтом BNO News, підозрюваний вів пряму трансляцію нападу в соціальних мережах, де представився 18-річним білим чоловіком, який був «прихильником переваги білої раси, расистом і антисемітом».

Поліція впізнала його як 18-річного Пейтон Гендрон з Конкліна, приблизно в п'яти годинах їзди від Буффало.

Шериф округу Джон Гарсія пояснив, що поїхав в цей район, так як там проживає значне чорношкіре населення.

Пост в Твіттер
Пост в Твіттер

Поліція повідомляє, що він застрелив чотирьох людей на автостоянці, троє з яких загинули, перш ніж відкрити вогонь по магазину. Один з десяти убитих був співробітником.

Він був заарештований на місці події і з тих пір не визнав себе винним за звинуваченням у вбивстві першого ступеня. Йому було відмовлено в заставі, і він знову постане перед судом у четвер.

Один поліцейський, викликаний на місце події, сказав Buffalo News: "Це схоже на фільм жахів, але все реально. Це схоже на Армагеддон... це так приголомшує".

Супермаркет
Супермаркет

Однією з жертв був недавно вийшов на пенсію офіцер поліції Буффало, який працював охоронцем в магазині.

Незв'язний 106-сторінковий "маніфест" був розміщений в мережі підозрюваним, в якому він намагався виправдати вбивства.

На відео, розміщеному в Facebook, можна побачити затриманого чоловіка у військовому одязі. Судячи з усього, він був озброєний напівавтоматичною гвинтівкою типу Bushmaster XM-15.