Для багатьох українців Олексій Арестович є потужним заспокійливим. І хоча його прогнози не завжди збуваються, а деякі вже втомилися слухати про "потерпіти 2-3 тижні і все", але, як не крути, радник глави ОП добряче підіймає бойовий дух всіх нас.

Олексій - стратег, який покладається на свої спостереження і досвід. Звичайно ж, можливі й помилки, адже війна - подія дуже динамічна і доданки змінюються в рівнянні кожного дня.

Навіть не всі експерти в сфері таро або передбачень беруться робити прогнози на тривалий термін і говорять про те, що є тут і зараз.

Олексій Арестович, фото: скріншот з відео
Олексій Арестович, фото: скріншот з відео

Звичайно, українці звикли бачити вічно спокійного Арестовича з екранів, який мудро міркує і доносить свою думку покладаючись на факти, дар переконання і м'який голос. Але чи такий же він в сімейних стосунках? Українці змогли покопатися навіть в цьому і знайшли цікаві кадри Олексія з його дружиною Анастасією (вони одружені з 2015 року).

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео
Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео

На відео Олексій кружляє дружину на руках в українському полі. Пара дуже трепетно ставиться один до одного, лежить під сонцем і насолоджується своїм коханням. Від такої родини віє теплом, затишком і ніжністю.

@arestovich.a

які ж вони 😍😍😩#олексійарестович #алексейарестович #arestovych #arestovich #арестович #🇺🇦 #ukraine #україна

♬ оригинальный звук - arestovich.a

Українці в коментарях не стрималися:

"Нам терміново потрібен фільм 50 отенков Арестовича", "Розповідає про війну, яка буде до 2035 року", "Пара красива і діти красиві напевно", "Нічого нового, їй теж байки розповідає", "То Подоляк знімав", "Тепер зрозуміло, звідки троє дітей", "Напевно вміє його довго слухати"...

Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео
Олексій Арестович з дружиною Анастасією, скріншот з відео

Нагадаємо, що Олексій Арестович зізнався, чи потрібно переживати через білоруські навчання на кордоні.

Раніше ми повідомляли, що в українських супермаркетах можна купити "ніжний голос Арестовича": всього 235 гривень за кілограм.