Ніна Осегеда, у якої фігура у вигляді пісочного годинника, стверджує, що втратила дві роботи в офісі після того, як їй сказали, що вона «одягнена занадто сексуально», тому що офісний одяг підкреслює її фігуру у вигляді пісочного годинника.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка розповіла, як її форма тіла вплинула на те, як її сприймають на робочому місці, оскільки, за її словами, її ніколи не побачать «відповідно одягненою».

Ніна Осегеда, яка має фігуру у вигляді пісочного годинника, звернулася до TikTok, щоб відповісти на тенденцію, в якій користувачі просили сказати "щось, чого вас навчила робота, і що ви ніколи не забудете".

Ніна Осегеда
Ніна Осегеда

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У кліпі, який набрав понад 79 900 лайків, вона стоїть боком до дзеркала в сукні, яке можна було б вважати офісним, а потім повертається вперед, щоб показати свою фігуру у вигляді пісочного годинника.

«Я зрозуміла, що незалежно від того, наскільки правильно я одягнена, моє тіло настільки відволікає, що я ніколи не буду одягнена належно для роботи», — сказала вона.

@ninaosegueda

#stitch with @clayyedward i was reprimanded twice at 2 different pffices for dressing "inappropriately". it's just my shape. 🤷‍♀️ #bodyimage #bodyimageissues #body #hips #thicc #officelife

♬ original sound - Nina Osegueda

У наступному відео вона пояснила більше про те, чому вона так себе почувала, додавши: "Вперше це сталося, коли я працювала інструктором з програмного забезпечення, де я навчала людей, Adobe, і мене звільнили. Хлопець, який мене звільняв, менеджер сказав мені, що я одягнена "занадто сексуально". І вдруге це сталося, коли я працювала в офісі у Вашингтоні. Жінка-менеджер сказала колезі, що на мені клубне плаття довжиною до колін, яке навіть не підійшло за розміром. Воно було облягаючим тільки на талії. Воно не було облягаючим на стегнах, як то плаття в моєму відео. Так що так, я отримувала його двічі, і все це в абсолютно підходящої офісному одязі. Це просто моя форма".