Святослав Вакарчук приїхав на ЧАЕС з гітарою і хітом "Все Буде добре", нагадуючи про Азовсталь: "Такого точно не було"

Святослав Вакарчук не перестає дивувати, виступаючи в найрізноманітніших місцях, щоб підтримати український народ, який вже 80 днів бореться з рашистськими окупантами. Зараз Виконавець опинився в Чорнобилі. Він взяв гітару і звернув увагу на дуже велику проблему, про яку не можна забувати ні на хвилину. Це, звичайно ж, стосується військовослужбовців, які перебувають в оточенні вже два місяці в Маріуполі, на "Азовсталі".

Святослав Вакарчук, фото: Instagram
Святослав Вакарчук, фото: Instagram

Російські окупанти намагаються взяти ЗСУ в кільце в районі Слов'янська і Краматорська: хочуть відрізати від західної допомоги

Стало відомо про те, що окупантські війська намагаються прорватися в Слов'янськ і Краматорськ. Це їм потрібно для того, щоб взяти Збройні Сили України в кільце, але ті тримають сильну оборону. Про це стало відомо завдяки розвідці Британії. Окупанти з так званих "Л/ДНР" почали перекидати всі свої сили для того, щоб прорватися в Слов'янськ і Краматорськ, що в Донецькій області.

Популярні новини зараз
Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Григорій Решетник залишився без грошей і розповів, як стане водієм або сторожем: "Я роботи не боюся, заради своїх дітей"

Через війну, яку розгорнула Росія проти України багато громадян залишилися без роботи. Українські зірки також не є винятком. В один день всі його джерела доходу зупинилися. Що планує робити телеведучий далі? Про це він розповів в інтерв'ю проекту "Розмова".

"Скажу відверто, зараз не розумію, куди рухатися. Зараз такий режим очікування. Коли ти не заробляєш, у тебе троє дітей, дружина і батьки, ти можеш економити і вірити в те, що війна скоро закінчиться і з'являться якісь доходи", - зізнається телеведучий.

Григорій Решетник, фото Знай.uа
Григорій Решетник, фото Знай.uа

Колишній ватажок "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін розповів, чому росія свідомо програла цю війну: "Голову покажіть"

Колишній ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін знову звернувся до Путіна, і поскаржився на повний провал російського вторгнення в Україну. Про це стало відомо завдяки його новому зверненню, під час спілкування з колишнім губернатором Псковської області Євгеном Михайловим, яке було опубліковано в мережі.

Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео
Ігор Стрєлков-Гіркін, фото: скріншот з відео

Оля Полякова міцно поцілувала Машу Єфросиніну на концерті: "Я вже по 10-15 разів"

Українська співачка Оля Полякова провела серію концертів по Європі. У Німеччині на її концерті якоюсь ведучою була і подруга Маша Єфросиніна. В одній з перерв між піснями "Королева ночі" поділилася своїм маленьким секретом.

"Я вже по 10-15 разів була скрізь.. Тепер я хочу збирати стадіони по всій Європі і щоб всі люди підспівували мої пісні", - озвучує свої колишні бажання, задумані на Новий Рік, артистка.

Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа
Оля Полякова і Маша Єфросиніна, фото Знай.uа