Підозрювана Тереза Періч, 46 років, як вважають, накачала наркотиками 42-річного Срджана Періча, перш ніж заколоти його, розрізавши на шматки і зваривши його останки у величезній каструлі в Сербії.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка, обвинувачена в тому, що вона відрізала своєму чоловікові яєчка бензопилою і приготувала їх на плиті в духовці, заарештована за підозрою в його вбивстві.

Підозрювана Тереза Періч, 46 років, як вважають, накачала наркотиками 42-річного Срджана Періча, перш ніж заколоти його, розрізавши на шматки і зваривши його останки у величезній каструлі.

Повідомляється, що жахливе вбивство сталося в сімейному будинку в Зреняніні, Сербія, близько 9 години вечора у вівторок, 10 травня.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Тереза і Срджан Періч
Тереза і Срджан Періч

Кажуть, що перелякана дочка-підліток Терези стала свідком жахливого вбивства.

Підліток-дитина від попереднього шлюбу Терези, ідентифікований тільки як Д. Л. Дж. розповіла, що її вітчим під наркотиками прокинувся, коли його штовхнули ножем.

Але коли він заповз у вітальню, її мати продовжувала рубати його ножем, сказав підліток.

Потім підліток побіг за своїм братом, але вона сказала, що почула шум бензопили, що доноситься з дому.

Тереза Періч
Тереза Періч

Дітей пустили назад тільки після того, як вони пригрозили викликати поліцію. Саме тоді вони побачили розпростерте на підлозі понівечене тіло Срджана.

Підліток сказав, що її мама вже сказала їй, що хоче вбити свого чоловіка, незважаючи на її прохання не робити цього.

І вона, і сусіди повідомили, що пара часто сварилася, часто через ревнощі і передбачуваної ліні Срджана.

В одному з недавніх випадків Тереза нібито підпалила ліжко, на якому спав її чоловік.

Повідомляється, що пара була разом протягом двох років, протягом яких Срджан провів місяць під вартою після того, як Тереза повідомила про нього в поліцію.

Срджан Періч
Срджан Періч

Повідомляється, що під час інциденту Срджану заборонили наближатися до дружини. Однак обидва вважали за краще ігнорувати законний порядок.

Місцеві жителі повідомили, що пара часто розлучалася, а потім знову сходилася.