У зв'язку з підвищенням температури експерт попереджає людей з проблемами дихання, що вони можуть побачити спалах, оскільки очікується, що рівень пилку різко зросте.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Захмарний рівень пилку може спровокувати смертельні напади астми.

Експерти заявили, що більше трьох мільйонів людей у Великобританії мають проблеми з диханням, які можуть загостритися, коли температура почне зростати.

Спека
Спека

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Доктор Енді Уіттамор з Asthma and Lung UK сказав: "Ці напади можуть змусити людей боротися за дихання, що може бути жахливим. Коли рівні пилку знаходяться на найвищому рівні, це може бути смертельно небезпечним для людей з захворюваннями легенів, такими як астма, у яких можуть бути серйозні симптоми і небезпечні для життя напади. Люди повинні перевіряти прогнози пилку та забруднення повітря у своєму районі, щоб вони могли якомога менше виходити на вулицю в дні з високим вмістом пилку".

Астма
Астма

Медик також порадив людям використовувати профілактичні інгалятори, щоб зменшити набряк дихальних шляхів до його початку, і носити з собою полегшують інгалятори, щоб розслабити м'язи, якщо рівень пилку різко зросте.

Джим Дейл, метеоролог Британської метеорологічної служби, сказав: "Це схоже на найтепліший період погоди в цьому році, і його, безумовно, можна назвати міні-хвилею тепла".

Спека
Спека

Південь і схід випробують найбільшу спеку з температурою до 27 градусів тепла. Але в міру того, як піднімається ртуть, піднімається і пилок, завдаючи страждання страждаючим сінною лихоманкою і тим, у кого більш серйозні проблеми з диханням.

Щорічно близько 30 000 людей помирають від хронічної обструктивної хвороби легенів, а майже 1 500 людей помирають від нападів астми.