Екстремальний модифікатор тіла Ентоні Лоффредо, 33 роки, каже, що його наступна процедура може бути найрадикальнішою, яку він коли-небудь робив, і це від хлопця, який татуював свої очні яблука.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який роками перетворював себе в «Чорного інопланетянина», натякнув, що наступного разу він хоче розділити свій причиндал на дві частини.

Екстремальний фетишист по модифікації тіла Ентоні Лоффредо подорожував по світу і витратив цілий статок, поступово перетворюючи свою зовнішність в щось неземне.

Ентоні Лоффредо
Ентоні Лоффредо

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На даний момент 33-річний француз витатуював все своє тіло чорним, включаючи очні яблука, йому хірургічним шляхом відрізали язик, щоб він виглядав як змія, і видалили ніс, залишивши зяючу дірку в середині обличчя.

Йому також вставили кілька імплантатів під шкіру, щоб поліпшити його позаземний вигляд.

Розмістивши зображення в своєму обліковому записі в Instagram — Black Alien Project, він нещодавно розповів своїм більш ніж 700 000 підписників, що йому також відрізали кілька пальців, щоб створити «руки-кігті».

Ентоні Лоффредо
Ентоні Лоффредо

Тим часом, фотографія його колишніх вушних отворів, що спочивають у банку з рідким консервантом, показує, на що він готовий піти, щоб реалізувати своє бачення.

Але його останній пост є його найгучнішим і викликає сльози, показуючи ілюстрацію двох чоловічих статевих органів, прикріплених до однієї і тієї ж мошонки, хоча один з них, здається, містить тільки одне яєчко.

Ентоні Лоффредо
Ентоні Лоффредо

І натяк на те, що він, можливо, планує змінити геніталії, безумовно, викликав неоднозначну реакцію серед його онлайн-шанувальників.