Санджів і Садхана Прасад кажуть, що вони страждали від "психічних мук і переслідувань" протягом шести років з тих пір, як вони заплатили за дороге весілля і медовий місяць для свого сина Шрі Сагара.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Індійська пара подає до суду на свого сина і невістку через те, що у них немає онуків.

Санджив і Садхана Прасад з Північного індійського штату Уттаракханд кажуть, що той факт, що їх син не подарував їм онука, викликав у них «психічні муки і домагання».

Прасади кажуть, що витратили багато грошей на виховання і освіту свого сина і хотіли отримати компенсацію за витрачені гроші.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Санджив і Садхана Прасад
Санджив і Садхана Прасад

У юридичних документах Прасади вимагають, щоб їх син Шрей Сагар і його дружина Шубхангі або подарували їм онука протягом року, або заплатили їм 520 000 фунтів стерлінгів.

Пан Прасад пояснив, що він сплатив весілля Шрея і Шубхангі в п'ятизірковому готелі, подарував їм розкішний автомобіль вартістю 63 000 фунтів стерлінгів і підтримував Шрея фінансово протягом двох років, поки йому не вдалося знайти роботу пілотом.

Він каже, що також заплатив своєму синові і невістці, щоб вони поїхали в Таїланд В дорогий медовий місяць.

"Я віддав Синові всі свої гроші, влаштував його на навчання в Америці. У мене зараз немає грошей. Ми взяли кредит в банку на будівництво будинку. У нас проблеми у фінансовому та особистому плані", — сказав пан Прасад журналістам.

"Нарешті ми одружили його в 2016 році в надії, що у нас з'явиться онук, з яким ми будемо грати в пенсійному віці".

Суд
Суд

Але після шести років шлюбу не було ні звуку крихітних ніжок, і Прасади судяться.

"Ми вбили наші мрії, щоб виростити його. Стати бабусею і дідусем - мрія кожного з батьків. Ми роками чекали, щоб стати бабусею і дідусем", - сказав пан Прасад The National World.

Він каже, що хоче, щоб його син повернув 25 мільйонів рупій (265 000 фунтів стерлінгів), які він витратив на його виховання, плюс ще таку ж суму в якості відшкодування збитку.