Наречена Беккі Джеффріс шокувала своїх гостей, коли попросила призупинити весільну церемонію на півдорозі, але розповіла, що зрозуміла, що частина її сукні відсутня.

Даний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Наречена шокувала своїх гостей, коли попросила призупинити весільну церемонію, виявивши, що у неї зламався гардероб.

Творець TikTok і наречена Беккі Джеффріс (@jetsetbecks) зрозуміла, що половина її весільного плаття відсутня прямо перед тим, як вона збиралася обмінятися клятвами.

Наречена
Наречена

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У відео, яке набрало понад 28,4 мільйона переглядів, вона сказала: "Мм, пауза на мить", перш ніж пояснити, що її найгірший кошмар збувся.

Звертаючись до своїх гостей, вона сказала: "Я тільки що зрозуміла, коли дійшла до кінця проходу, що у мене не вистачає половини мого весільного плаття, може бути, я могла б надіти його зараз? Я не жартую, дві ночі тому мені приснився сон, що я зробила це, що я йшла під вінець без цього".

@jetsetbecks

Pardon the interruption but priorities. #fyp #weddingtiktok #weddingday #weddingdress #marriage #marriagecomedy #bride #couplestiktok #truestory #marriedlife #husbandwife @sheriffayed

♬ original sound - Becky Jefferies

Описуючи момент, що викликав паніку серед її гостей, вона написала: "Я посеред весільної церемонії зрозуміла, що зробила жахливу помилку".

Користувачі TikTok були в істериці через панічний погляд на обличчя нареченого, оскільки один з користувачів сказав: "Він розлютився, оооо. Ви можете бачити, як наречений зітхнув з полегшенням".

Весілля
Весілля

Потім жінка поспішила відновити відсутню частину своєї спідниці, перш ніж весілля змогла відновитися, залишивши людей в подиві, як вся весільна вечірка не помітила помилку заздалегідь.