Фінал конкурсу пісні "Євробачення" швидко наближається, але фанати вважають, що щось не так після півфіналу у вівторок, стверджуючи, що шоу-це "виправлення".

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Шанувальники Євробачення були в повній люті після заяв фанатів про те, що шоу було «зіпсовано» після півфіналу у вівторок. Деякі глядачі навіть пригрозили бойкотувати суботнє шоу, яке може зібрати понад 180 мільйонів глядачів.

Деякі глядачі назвали шоу "корумпованим", оскільки були шоковані тим, які артисти вийшли у фінал конкурсу.

У вівторок ввечері британські телеведучі Райлан Кларк і Скотт Міллс представили артистів Великобританії в прямому ефірі з Італії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Євробачення-2022
Євробачення-2022

Британці були розчаровані виступами, що дійшли до півфіналу, і багато хто залишився в шоці від результату шоу.

В даний час наступні країни готуються до боротьби за перше місце в суботу (14 травня): Швейцарія, Вірменія, Ісландія, Литва, Португалія, Норвегія, Греція, Україна, Молдова і Нідерланди.

Ще 10 країн приєднаються до півфіналу в четвер (12 травня), де Великобританія зможе проголосувати за свої улюблені групи, які виступають проти великої п'ятірки: Великобританії, Франції, Німеччини, Іспанії та Італії. Велика п'ятірка складається з країн, які вносять найбільший фінансовий внесок у Європейський мовний союз.

Євробачення-2022
Євробачення-2022

У вівторок ввечері глядачі та ведучі Райлан і Скотт були приголомшені, коли Нідерланди опинилися в більш вигідному становищі, ніж Албанія, Данія і Латвія.

Ведучий Рілан пробурмотів собі під ніс "вау", сказавши: "З Голландією покінчено. Немає Албанії, немає Латвії. Може бути, люди не люблять салати".

Скотт відповів: "Австрії теж немає, ми втратили Данію".

Далі Райлан перерахував країни, яким це вдалося, описавши результат так: "Сьогодні ввечері кілька потрясінь".

Один з користувачів Twitter написав: "Ні Австрії, Болгарії чи Данії у фіналі Євробачення? Корумпований. Бойкот шоу. Досить сказано".

Євробачення-2022
Євробачення-2022

Інший сказав: "Який ще Сенс в Євробаченні, це явно все лагодження. Албанія повинна була пройти через це".

"Найжахливіший півфінал Євробачення, який я коли-небудь бачив за всі свої роки. Це так явно сфальсифіковано", - поскаржився інший.

Незважаючи на розчарування, багато хто раді бачити Сема Райдера, співака TikTok, який до цих пір домігся успіху в шоу.