У Мінсоцполітики прозвітували про соцдопомоги й субсидії: чи вистачить грошей для всіх у травні

У Мінсоцполітики прозвітували про те, що відомство попри воєнний стан в країні змогло вчасно профінансувати виплату соціальних допомог, пільг та субсидій за травень. Як повідомили у Мінсоцполітики, зазначена сума коштів спрямована в регіони структурним підрозділам з питань соціального захисту населення для подальшого здійснення вказаних соціальних виплат.

Отримання соцдопомоги, кадр з відео
Отримання соцдопомоги, кадр з відео

"Тамада" Ані Лорак Тимур Мірошниченко розповів, як Kalush Orchestra переможуть на Євробаченні: "Балів повинно вистачить"

Тимум Мірошниченко - український журналіст і телеведучий, який з 2005 року коментує всі конкурси Євробачення. У 2009 році він навіть разом з Ані Лорак вів Дитяче Євробачення, а в 2013 робив те ж саме з Златою Огнєвіч. Відзначимо, що на весіллі у Ані Лорак і у Мурата Налчаджиоглу в Туреччині ведучим був також Тимур.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Тимур Мірошниченко на весіллі у Ані Лорак і Мурата
Тимур Мірошниченко на весіллі у Ані Лорак і Мурата

Пропагандисти отримали нову методичку про "зомбування" свого народу: розповідають про перевагу української армії

Російським пропагандистам прийшла нова методичка, і тепер вони починають розповідають, чому Збройні Сили України дають потужну відсіч їх армії. Не так давно на одному з порталів росіян вийшов матеріал стосовно того, в чому ж секрет української армії. Наші солдати так добре воюють, що російській пропаганді доводиться робити звіт перед своїми читачами, чому вони зазнають поразки на фронті.

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Сергій Жадан помітив моторошну деталь у визволеному з-під російської окупації селищі: "Це дивне відчуття"

Відомий український письменник та лідер гурту "Жадан і Собаки" Сергій Жадан відвідав один зі звільнених населених пунктів після окупації російськими загарбниками. Своїми думками письменник поділився у новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук.

Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan
Сергій Жадан, фото: facebook.com/serhiy.zhadan

Мінус корабель — у рф недорахуються чергове судно, таких в країні агресорі було лише два: "Влучив Нептун"

Журналіст Сергій Висоцький повідомив, що його джерела розповіли про вражений "Нептуном" ще один корабель російських загарбників. На своїй сторінці у Facebook, журналіст повідомив, що джерела підтвердили, український "Нептун" знищив ще один російський корабель.

Підбитий корабель рф. Фото: Youtube
Підбитий корабель рф. Фото: Youtube