Компанія "Нафтогаз" є найбільшим постачальником блакитного палива, послугами якого користуються мільйони українців. Так, в компанії зробили заяву стосовно тарифів на газ для населення. Скільки платитимуть українці, йдеться в повідомленні компанії в соцмережі facebook.

У "Нафтогазі" звернули увагу споживачів, що ціни на блакитне паливо підвищувати не будуть. Платити доведеться, як і раніше-7,96 гривні за один кубометр палива. Це стосується річного тарифу "фіксований".

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Крім того, в компанії додали, що діючим споживачам не потрібно продовжувати договори. Це буде зроблено автоматично.

Скрін facebook
Скрін facebook

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Ціна газу для клієнтів газопостачальна компанія" Нафтогаз України " залишається незмінною – 7,96 грн/куб.м з ПДВ, без доставки (адже за доставку газу споживачі платять іншим компаніям – облгазам). Так що ціна на газ в рамках річного тарифного плану "фіксований" залишається на рівні минулого року. А договори між 2,2 млн. українських домогосподарств і компанією будуть автоматично продовжені", - йдеться в повідомленні компанії.

Раніше інформаційний портал Знай інформував, що в Україні змінилися правила призначення пенсії для прийомних батьків, які отримують виплати: у Міністерстві соціальної політики дали роз'яснення.

Також наш портал повідомляв, у Міністерстві соціальної політики пояснили, як і в які терміни пенсіонери та люди з інвалідністю можуть отримати соціальні послуги під час війни.

Крім того, наш портал інформував, що доньці українки, яку звільнили з роботи під час війни, загрожують відрахування з Університету через заборгованість: "Запевнила, що все погасимо".