"Дуже яскравий" метеор був помічений в декількох місцях у Великобританії, одна людина в Сент-Олбансі, Хартфордшир, помітив його близько 00: 40 цього ранку (12 травня) і зняв на камеру відеоспостереження.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Приголомшливий метеор "вогненна куля" був знятий в небі над Великобританією.

"Дуже яскравий" метеор був помічений в декількох місцях Великобританії, а одна людина в Сент-Олбансі, Хартфордшир, помітив його близько 00: 40 ранку 12 травня.

Інший чоловік з Південного Уельсу сказав, що бачив це, описавши явище як «ніби хтось запалив білий спалах поруч зі мною».

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Метеор
Метеор

Третій людині, Крісу Чедфілду, пощастило зловити вогненну кулю на камеру відеоспостереження, яка показала час 12:40 і місцезнаходження Кроулі, Західний Суссекс.

"Кріс Чедфілд зловив вогненну кулю на камеру! Це виглядає так само, як я його бачив. Для довідки місяць мав зоряну величину -10,9", — написав астроном Вілл Гейтер.

Ще одна яскрава метеоритна куля над Великобританією минулої ночі о 23:40 за Гринвічем.

Британська Метеорна мережа заявила, що отримала понад 200 публічних звітів після вогняної кулі минулої ночі о 23:39.

У січні люди по всій Великобританії повідомили, що бачили палаючий метеор, що висвітлює небо, а вражені глядачі стояли в благоговінні перед видовищем.

Метеор
Метеор

Глядачі побачили синьо-зелену палаючу скелю над значною частиною Шотландії, а також частинами Англії та Уельсу.

Але повідомлення про щось дивне в небі надходять навіть з Нідерландів.

Пролетівши по небу, метеор врешті-решт згорів в земній атмосфері, перш ніж його уламки звалилися на землю.