"Дуже яскравий" метеор був помічений в декількох місцях у Великобританії, одна людина в Сент-Олбансі, Хартфордшир, помітив його близько 00: 40 цього ранку (12 травня) і зняв на камеру відеоспостереження.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Приголомшливий метеор "вогненна куля" був знятий в небі над Великобританією.

"Дуже яскравий" метеор був помічений в декількох місцях Великобританії, а одна людина в Сент-Олбансі, Хартфордшир, помітив його близько 00: 40 ранку 12 травня.

Інший чоловік з Південного Уельсу сказав, що бачив це, описавши явище як «ніби хтось запалив білий спалах поруч зі мною».

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Метеор
Метеор

Третій людині, Крісу Чедфілду, пощастило зловити вогненну кулю на камеру відеоспостереження, яка показала час 12:40 і місцезнаходження Кроулі, Західний Суссекс.

"Кріс Чедфілд зловив вогненну кулю на камеру! Це виглядає так само, як я його бачив. Для довідки місяць мав зоряну величину -10,9", — написав астроном Вілл Гейтер.

Ще одна яскрава метеоритна куля над Великобританією минулої ночі о 23:40 за Гринвічем.

Британська Метеорна мережа заявила, що отримала понад 200 публічних звітів після вогняної кулі минулої ночі о 23:39.

У січні люди по всій Великобританії повідомили, що бачили палаючий метеор, що висвітлює небо, а вражені глядачі стояли в благоговінні перед видовищем.

Метеор
Метеор

Глядачі побачили синьо-зелену палаючу скелю над значною частиною Шотландії, а також частинами Англії та Уельсу.

Але повідомлення про щось дивне в небі надходять навіть з Нідерландів.

Пролетівши по небу, метеор врешті-решт згорів в земній атмосфері, перш ніж його уламки звалилися на землю.