Зношена водна гірка в одному з найбільших аквапарків Індонезії впала з висоти 30 футів, а сім'ї кричали, коли плавці падали на бетонну підлогу внизу.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Плавання перетворилося на кошмар після того, як величезна водна гірка зламалася навпіл і звалилася на землю.

Ті, хто опинилися всередині, були кинуті на землю з висоти 30 футів в парку Кенжеран в Сурабая, Індонезія.

Жахливі кадри інциденту, що стався 7 травня, показують, як одна частина спіральної закритої гірки звалилася, коли сім'ї залишилися кричати, коли плавці впали на бетонну підлогу.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Гірка
Гірка

За інформацією аквапарку, одного з найбільших в країні, аварія сталася через те, що атракціон з часом зносився і ослаб, хоча додали, що в момент аварії він був «перевантажений» людьми.

Остання перевірка на технічне обслуговування відбулася більше дев'яти місяців тому, коли заступник мера Сурабая, відомий тільки як Армуджі, закликав до "негайної перевірки" решти парку та інших парків розваг у цьому районі.

А мер Ері Кахьяді сказав: "Уряд міста Сурабая надасть всім постраждалим допомогу в лікуванні травм, яка буде надана офісами".

Гірка
Гірка

З 16 постраждалих вісім осіб були доставлені в найближчу лікарню, троє з них отримали переломи кісток.

Вчора ввечері мер Ках'яді додав в оновленні: "У одного потерпілого не було ніяких проблем, і після комп'ютерної томографії стан потерпілого був нормальним, переломів та інших травм не було, але у потерпілого виникло запаморочення, і він повинен бути госпіталізований і перебувати під наглядом. Дай Бог, щоб нічого не було, так що молимося разом".

Хлопчик
Хлопчик

Він також сказав, що керівництво парку буде нести відповідальність за аварію, і що їм буде доручено сплатити рахунок за медичні витрати, понесені всіма учасниками, до тих пір, поки вони «все повністю не одужають».