Пиво "Путін - х*йло" від пивоварні "Правада" надійшло в продаж в США, а прибуток був пожертвуваний на допомогу українським військам у боротьбі з російським вторгненням.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Українська пивоварня посміялася над президентом путіним, представивши нове пиво в США.

Пиво "Путін — х*йло" пивоварні "Правада" надійшло в продаж, а прибуток піде на підтримку українців, постраждалих від війни, що вибухнула 24 лютого.

На упаковці зображений президент росії, що сидить на троні над річкою крові з бомбою в одній руці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Пиво
Пиво

Розкриваючи напій в Instagram, компанія написала: "Ми доставляємо пиво! Ми варимо нове пиво в пивоварні @pravda, розливаємо його в банки і пляшки — ми працюємо, щоб підтримати нашу країну. Доставляємо по місту в будні з 10 до 18.00, у вихідні з 12.00 до 19.00, також працює Taproom. Доставляємо Новою Поштою по всій Україні до 19.00, крім вихідних"

Ініціатива Brewing for Ukraine, в якій беруть участь пивоварні Вірджинії, в тому числі Winchester Brew Works, Lake Anne Brew House, Fair Winds Brewing і Caboose Brewing, сподівається зібрати понад 15 900 фунтів стерлінгів (20 000 Доларів США) для допомоги жертвам російсько-української війни.

Команда пивоварів
Команда пивоварів

За даними Insidenova, генеральний директор Ornery Beer Company Ренді Барнетт виготовив 3000 банок з оригінальною етикеткою пивоварного заводу «Правада», щоб допомогти зібрати кошти для допомоги Україні.

Пиво
Пиво

Він сказав: "Очевидно, що це не дуже втішна карикатура на путіна, і там мало подробиць про всі злодіяння і про все жахливе, що він зробив за ці роки. Це подобається всім! Очевидно, що весь світ об'єднується навколо України, а пивоварна спільнота — це велика спільнота, вони завжди хочуть допомогти, ми дуже благодійна група".