40-річна Сандра Мур була знайдена мертвою в душі в своїй квартирі в Стаффордширі. Слідство заявило, що її смерть сталася через «нещасний випадок», коли вона приносила собі задоволення.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Жінка трагічно загинула під час статевого акту в душі, встановило слідство.

Сандра Мур, також відома як Мікаела, була знайдена мертвою у своїй квартирі в житловому будинку в Шелтоні, Стаффордшир.

Медичні тести показали, що на момент смерті в її організмі був мавпячий пил, що було викликано зовнішнім здавленням шиї, викликаним повішенням.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Слідство дізналося, що чоловік був помічений виходить з її квартири незадовго до того, як її тіло було виявлено, але був зроблений висновок, що вона померла в результаті акту «аутоеротизму».

Поліція почала розслідування вбивства, але пізніше виключила причетність третіх осіб до смерті 40-річної Сандри.

Поліцейський надав слідству докази того, що Сандра займалася проституцією, повідомляє StokeonTrentLive.

На слуханнях також було сказано, що чоловіки будуть лізти через вікно, щоб отримати доступ до її житлового блоку тільки для жінок, вхід в який чоловікам був заборонений.

Жінка
Жінка

Аварійні служби були викликані за адресою, що належить Concrete Housing, рано вранці 31 травня минулого року. Востаннє один із співробітників бачив її живою опівночі.

Співробітник розповів слідству: "О 12:20 я почула хлопок, тому я постукала у її двері. О першій годині ночі я почула ще один гучний хлопок, я підійшла до її дверей і постукала. Вона говорила через двері. Я попросила її не шуміти. О 1:30 я запитала, чи все з нею в порядку, але відповіді не було. У мене не було ніяких побоювань. Близько 7:55 ранку я почула, як з її кімнати вийшов чоловік, я ніколи раніше його не бачила. Я зайшла всередину і побачила, що вона була в душі. Я пішла, щоб взяти свій телефон, щоб викликати швидку допомогу".

Слідство дізналося, що чоловік був заарештований і допитаний за підозрою у вбивстві.

Детектив-сержант Адам Тертон сказав: "Померла була знайдена в душовій кабіні в сидячому положенні. Ми поговорили з іншими жителями, які були там. Вона вживала наркотики і займалася проституцією, за словами свідка".

За словами офіцера, чоловік, заарештований за підозрою у вбивстві, зізнався, що був присутній, і сказав, що Сандра була його колишньою дівчиною.

Слідству стало відомо, що за день до її смерті пара зустрічалася, і вона була засмучена.