9 травня 2022 року в рашистській Федерації відбулося святкування Дня Перемоги, поки тисячі їхніх військовослужбовців помирають в Україні.

Путін як завжди виступив з промовою, але цього разу якось бідно все було... ніяких великих звершень не відбулося, а коли намічався парад військової техніки, несподівано виявилося, що погода погана. Вітру не було, сонце світило яскраво, але не вийшло і нічого не зміниш.

Парад в росії до 9 травня
Парад в росії до 9 травня

Зараз в TikTok з'явилося кумедне відео з можливим сценарієм того, як все відбувалося на параді з одним військовослужбовцем з великого їх числа. Він потрапив в камеру, коли сталося несподіване.

"Товариш майор, у мене соплі дуже сильно течуть, можна я не піду на парад 9 травня", - нібито говорить солдат.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

А його начальник заявляє, що ніхто соплі цього хлопця не побачить. І придумав причину-на параді в цей момент будуть перебувати цілих п'ять тисяч солдатів, це величезна площа, тому "поява" ознак застуди ніхто не побачить. Але не тут-то було.

Солдат з соплями, скріншот: TikTok
Солдат з соплями, скріншот: TikTok

"Навіщо так смішно? Я вдавилася чаєм, тепер кухню мити", "Я знала, що це буде", "Одні оглядаються, хтось спіткнувся і тут він", "Пап, як ти став знаменитим?", - пишуть користувачі в коментарях.

@lek.t0r

#україна #українськийтікток

♬ оригинальный звук - lek.t0r

Нагадаємо, українські ЗСУ збили 5 повітряних цілей, але не 200-й літак: БПЛА і Мі-28

Як повідомляв "Знай.ua", Слава Дьомін висміяв хвалену військову техніку окупантів, якій немає аналогів: "Чмоня мобіль"

Знай.ua писав, "Безсмертний полк" відправили на смітник: після відзнятої масовки, росіяни викинули портрети з "дідами на паличках"