Високопоставлені політики США вимагають від глав оборонних відомств активно боротися із загрозою невпізнаних літальних апаратів і робити більше, ніж просто записувати їх спостереження, перш ніж вони втратять свій повітряний простір.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Прозвучали заклики до влади США прокинутися і серйозно поставитися до НЛО.

Високопоставлені політики в Штатах вимагають, щоб начальники оборонних відомств у всьому світі робили більше, ніж просто реєстрували спостереження і активно боролися з непізнаними літальними апаратами.

Це сталося після того, як британський дослідник НЛО Нік Поуп сказав, що 2022 рік буде «сейсмічним роком для НЛО».

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Представник Теннессі тім Берчетт звинуватив Пентагон у приховуванні інформації від Конгресу.

Він сказав: "Я не довіряю Міністерству оборони, щоб зрозуміти це правильно, оскільки керівництво завжди було частиною приховування. З публічних свідчень ясно, що ми не маємо повного контролю над нашим повітряним простором. Це питання національної безпеки, і це також неприйнятно".

НЛО
НЛО

Це сталося через чотири місяці після того, як політики прийняли закон, що вимагає від Пентагону створити управління зі спостереження та вирішення аномалій.

Підрозділу, який повинен бути повністю готовий до наступного місяця, було надано право використовувати "будь-які ресурси, можливості, активи або процеси" для розслідування "невпізнаних повітряних явищ" — нині широко прийнята назва НЛО.

Законодавство, підписане президентом США Джо Байденом, вимагає "плану збору та аналізу розвідданих, щоб отримати якомога більше інформації про технічні та експлуатаційні характеристики, походження та наміри невпізнаних повітряних явищ".

НЛО
НЛО

Пан Поуп нещодавно сказав: "Я впевнений, що 2022 рік стане сейсмічним роком для НЛО. Я думаю, ми побачимо слухання в Конгресі по НЛО. Я також думаю, що ми побачимо оприлюднення більшої кількості американських військових фотографій і відео НЛО і пов'язаних з ними документів. Деякі з них можуть надходити через викривачів, але більша частина може бути опублікована самим урядом або в попереджувальному порядку, або у відповідь на запити відповідно до закону про свободу інформації. Нарешті, я думаю, ми побачимо більше свідків високого рівня, в тому числі пілотів комерційних авіакомпаній, військових льотчиків, операторів радарів і офіцерів розвідки, безпосередньо знайомих з цією темою".

За словами одного з його помічників, сенатор від Флориди Марко Рубіо незадоволений реакцією свого уряду на повідомлення про інопланетян.

Вони сказали: "Рубіо, безумовно, засмучений. Вони рухаються недостатньо швидко, недостатньо роблять, недостатньо діляться. Адміністрація знає про побоювання. Це не той рівень, який повинен бути".

Колишній високопоставлений співробітник розвідки, який мав доступ до секретних документів з докладним описом спостережень НЛО, сказав Politico: "Я бачив все, що у нас є [у файлах], і я абсолютно впевнений, що вони не наші".

Супутники
Супутники

Уряд США опублікував звіт про НЛО в червні 2021 року. При підготовці звіту Пентагон вивчив 144 інциденти, про які повідомили військові льотчики в період з 2004 по 2021 рік.

Чиновникам вдалося пояснити одну з подій - це була повітряна куля, - але інші залишаються загадкою.

Леонард Девід, автор книги "Місячна лихоманка: нова космічна гонка", сказав:" Це прекрасний час для життя. Суть в тому, що щось гряде. Ми повинні почати думати, що ми не самотні".