Рейс, який повинен був вилетіти з Тель-Авіва, Ізраїль, в Стамбул в Туреччині, був зупинений і повернутий в термінал аеропорту після того, як пасажири таємничим чином отримали фотографії авіакатастроф.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Жахливі фотографії авіакатастроф, таємничим чином відправлені пасажирам, зупинили рейс, що залишає злітно-посадкову смугу.

Літак повернувся до свого терміналу аеропорту, перш ніж його евакуювали і обшукали весь багаж на борту після льодової паніки в Тель-Авіві, Ізраїль.

Рейс був перерваний всього за кілька хвилин до зльоту, коли стурбовані пасажири підняли тривогу, отримавши зображення авіакатастроф, імовірно через iPhone AirDrop.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Літак
Літак

Додаткові перевірки безпеки були проведені в аеропорту Бен-Гуріон для 160 пасажирів, що прямували до Стамбула, але влада не розкрила, скільком з них були відправлені тривожні зображення.

Деяким людям розіслали фотографію авіакатастрофи Turkish Airlines в Амстердамі в 2009 році, в результаті якої загинули дев'ять осіб.

Інші отримали останки літака рейсу 214 Asiana Airlines, який здійснив аварійну посадку у вогняній кулі в Сан-Франциско в 2013 році.

Пасажирка, ідентифікована тільки як Діана, розповіла 12 каналу: "Одна жінка знепритомніла, в іншої трапилася панічна атака".

Літак
Літак

Поліція заарештувала дев'ять громадян Ізраїлю в якості підозрюваних, які, якщо їх визнають винними в поширенні неправдивої інформації, можуть бути засуджені до тюремного ув'язнення на строк до трьох років.

Адміністрація аеропортів Ізраїлю підтвердила, що надійшло попередження про безпеку, коли пасажири Боїнга 737, що належить турецькій авіакомпанії AnadoluJet, показали фотографії екіпажу під час рулювання.

Деякі фотографії, що викликали побоювання, були опубліковані ізраїльською телекомпанією Kan.

Літак
Літак

Один з пасажирів розповів kan News: "Ми сіли в літак, і літак почав рух. Більшість людей отримали запит на підтвердження фотографії в AirDrop, деякі схвалили, а деякі ні. Літак зупинився, і стюардеси запитали, хто зробив фотографії".

За словами пасажира, поліція оточила літак під час евакуації.