Імовірно, в цьому році буде виявлено новий вид під назвою "сталкери", оскільки так званий мандрівник у часі попередив, що земля в США розколеться, і мільйони людей у всьому світі зникнуть.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Користувач TikToker, який стверджує, що "злив" інформацію від самопроголошеного мандрівника в часі, випустив страшне попередження про апокаліптичні події, які повинні початися цього літа.

Кавай Леонард, також відомий як "прихований бог", стверджує в своєму відео, що земля в США розколеться всього за кілька місяців до того, як буде виявлений новий смертоносний вид і мільйони людей будуть оголошені зниклими безвісти.

ТикТок
ТикТок

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Кажуть, що жахливі пророцтва відбудуться в певні дні між липнем і жовтнем, і користувачів TikTok закликали пам'ятати.

У кліпі, який отримав понад 450 000 лайків, говориться: "Увага: просочився документ від мандрівника в часі попередив нас, щоб ми запам'ятали ці дати на 2022 рік. 14 липня 2022 року — найбільший землетрус в Америці. 9 серпня 2022 року - загадковим чином зникають понад 2 мільйони людей по всьому світу. 3 жовтня 2022 року — істоти, відомі як сталкери, з'являться по всьому світу".

ТикТок
ТикТок

Неясно, чи пов'язані попередження, але деякі фанати Леонарда не втрачали часу дарма, залишивши в коментарях молитви надії на майбутнє людства.

Ця новина з'явилася після того, як інший так званий мандрівник у часі «з 2236 року» повідомив своїм послідовникам, що померла знаменитість, яка «інсценувала свою смерть», повернеться у вересні 2022 року.