Помер Леонід Кравчук - перший президент незалежної України, про що повідомили засоби масової інформації - видання "Українські Новини".

Відзначається, що цю інформацію їм надало джерело в колі сім'ї - це сталося після боротьби з тривалою хворобою.

Леонід Кравчук - фото з Фейсбук
Леонід Кравчук - фото з Фейсбук

Родині Леоніда Макаровича висловлюються щирі співчуття. Ще минулого року пішли новини про те, що зі здоров'ям 88-річного Кравчука є проблеми - йому зробили операцію на серці через що він пропустив урочисте засідання Верховної Ради з нагоди Дня Конституції. Главу Тристоронньої контактної групи, що є зараз неактуальною, помістили в реанімацію після оперативного втручання. Також треба було підключити його до апарату ШВЛ (штучної вентиляції легенів).

Президент України Володимир Зеленський бажав Леоніду Кравчуку міцного здоров'я і якнайшвидшого одужання, проте через майже рік - він помер, але 10 Січня, ще до війни, встиг відзначити 88-річчя.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Леонід Кравчук - фото з Фейсбук
Леонід Кравчук - фото з Фейсбук

Леонід Кравчук народився в селі Великий Житин, в 1934 році - в тодішній польській Республіці (нинішня Рівненська область). Він був президентом до 1994 року, а головою ВРУ до 1991 року.

Нагадаємо, Віктор Павлік згадав найдорожчу людину, яку втратив через страшну хворобу: "Мій ангел"

Як повідомляв "Знай.ua", в Білорусі розстрілюватимуть за замах на теракт- схвалила верхня палата парламенту

Знай.ua писав, "СРСР розвалили українці": у мережі спливло цікаве зізнання померлого президента Білорусі Шушкевича