Дерусифікація метро в Києві: за які назви станцій проголосували українці

Українці проголосували за нові назви для перейменування станцій метро в Києві. Проект рішення для розгляду в Київраді обіцяють підготувати вже найближчим часом. "За словами Віктора Брагінського, начальника Київського метрополітену, свою позицію щодо нових назв 5 станцій висловили 170 646 людей", - йдеться в повідомленні.

Нові назви станцій метро у Києві, фото: facebook.com/StratcomCentreUA
Нові назви станцій метро у Києві, фото: facebook.com/StratcomCentreUA

Дружина Григорія Решетника жорстко засудила Таїсію Повалій за концерт у росії: "Розважає вбивць"

Дружина відомого українського телеведучого Григорія Решетника, Христина жорстко засудила Таїсію Повалій, яка виступила на концерті до Дня Перемоги в росії. При цьому Повалій виконала для росіян пісню українською мовою, що відразу піддалося бурхливій критиці в мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Христина Решетник. Фото: скрін youtube
Христина Решетник. Фото: скрін youtube

Росія почала стягувати війська під Білгород заради свого захисту: бояться, що ЗСУ почнуть контрнаступ

Стало відомо про те, що російська федерація почала стягувати війська в Бєлгородську область. Все для того, щоб перешкодити Збройним силам України вийти на кордон. Російські окупанти не залишають спроб оточити Харків з півночі і сходу в "підковоподібній формі", незважаючи на наявність всього трьох батальйонних тактичних груп, що діють на півночі Харківської області.

Російські війська, фото: скріншот з відео
Російські війська, фото: скріншот з відео

"Я дуже далеко і побачу її не скоро": Alyona Alyona поділилася слізною історією з життя

Популярна українська співачка Alyona Alyona показала свою маму і себе, будучи маленькою дівчинкою.

"Я все своє життя постійно для мами щось придумувала. Я рвала квіти, ходила десь ламала котики, робила якісь хендмейд вироби, вишивала, у язала: все що можливо було зробити цікавого, чим можливо було здивувати і віклікаті щасливу посмішку, я робила", - підписала пост українська співачка.

Талановита виконавиця повідомила, що вона дуже далеко від своєї мами і що вона побачиться з нею зовсім не скоро.

Alyona Alyona, Фото Instagram
Alyona Alyona, Фото Instagram

Зять Юлії Тимошенко засвітився на відео з росіянкою в паризькому клубі-поїхав ще в лютому: "Вона працює, він танцює"

Зять лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко Артур Чечоткін засвітився на цікавому відео, знятому на веселій вечірці в одному з паризьких клубів. Він проводив час з росіянкою Анастасією Пруткіною. Артур Чечоткін міг вилетіти за кордон ще 18 лютого, тобто всього за кілька днів до широкомасштабного вторгнення росії в Україну, яке відбулося 24 лютого.

Євгенія Тимошенко та Артур Чечоткін / nahnews.com.ua
Євгенія Тимошенко та Артур Чечоткін / nahnews.com.ua