У популярній мережі супермаркетів українці продали зіпсований сир, який вже встиг покритися шаром плісняви.

Про це українка поскаржилася у Телеграм-каналі "Чорний список".

Так, стало відомо, що у Запоріжжі українка прийшла до супермаркету мережі АТБ, аби придбати сир. Жінка збиралася робити піцу, тому обрала для неї один з найдешевших сирів. Однак, прийшовши додому, на неї чекав досить неприємний сюрприз.

Запліснявілий сир, фото з Телеграм
Запліснявілий сир, фото з Телеграм

Коли вона дістала сир з упаковки, то виявилося, що він зіпсований та навіть вже встиг покритися шаром плісняви. Пліснява виднілася одразу на кількох сторонах сиру. На жаль, через упаковку стан продукту та його якість в магазині розгледіти було неможливо.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Запліснявілий сир, фото з Телеграм
Запліснявілий сир, фото з Телеграм

"Я, звичайно, розумію, що за 36 гривень сир нормальним бути не може (купувала для піци), але сам факт", - пише покупниця у Телеграм-каналі "Чорний список".

Запліснявілий сир, фото з Телеграм
Запліснявілий сир, фото з Телеграм

Наразі у мережі супермаркетів АТБ ніяк не відреагували на інцидент, тому як запліснявій сир опинився на полиці у торговому залі - не відомо.

Скріншот допису
Скріншот допису

Нагадаємо, слідом за сосисками "байрактарчики" на полицях українських магазинах з'явився "анти-російський" сир: "Патріотичний креатив".

Раніше портал Знай писав, в Україні підскочили ціни на соняшникову олію, яйця та гречку: скільки доведеться платити українцям у травні.

Також портал Знай повідомляв, українцям показали нові ціни на гречку, рис, рослинну олію і борошно: скільки коштуватимуть популярні продукти харчування у травні