Російські окупанти в Херсоні почали селити в "порожні" квартири своїх військових: вимагають від глав ОСББ списки

Стало відомо про нові витівки російських окупантів. Шукають у Херсоні списки покинутих квартир, і планують там розміщувати своїх військових. Про це стало відомо завдяки Головному управлінню розвідки Міністерства оборони Україна. Вони дістали дані, які підтверджують нові провокації росіян, і поділилися ними публічно в соціальних мережах.

Херсон. Фото: YouTube
Херсон. Фото: YouTube

Столітні українські ветерани закрили рота путіну і росіянам: "Хіба це армія? Це бандити"

Українські ветерани Другої світової не з чуток знають, що таке справжній нацизм. Адже на той час вони воювали в одних окопах з росіянами проти спільного ворога. Проте, ніхто з них й уявити не міг, що доживе до тих часів, коли замість гітлерівської Німеччини на Україну нападе путінська Росія.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Ольга Твердохлібова, кадр з відео
Ольга Твердохлібова, кадр з відео

Анатолій Анатоліч показав, як сильно схибив путін: "Проїб*вся в розрахунках"

Відомий український телеведучий та блогер Анатолій Анатоліч показав, як сильно схибив російський диктатор владімір путін, напавши на Україну. Він наголосив, що ми нарешті зрозуміли, наскільки ми з росіянами різні. Шкода тільки, що такою дорогою ціною.

Анатолій Анатоліч, фото: Instagram
Анатолій Анатоліч, фото: Instagram

Бензину тепер видаватимуть більше, але є умова: мережа WOG збільшила відпуск пального

Мережа автозаправних станцій WOG повідомила, що збільшує відпуск пального приватним клієнтам, які мають карту лояльності PRIDE, до 20 літрів на добу. Як зазначили у мережі WOG цей крок дозволить забезпечити ефективну роботу служб критичної інфраструктури.

АЗС WOG, фото carta.ua
АЗС WOG, фото carta.ua

Брат-росіянин Наталії Могилевської перейнявся пропагандою і не вірить у війну в Україні: "Люди зомбовані"

Зовсім нещодавно українська співачка, композитор і продюсер Наталія Могилевська говорила про те, що непогано було б затвердити в Україні 3 державні мови - українську, російську та англійську. Наступним витком скандалу було те, як подруга Кузьми Скрябіна представила тизер на кліп пісні "Діва Марія" в руїнах міста Київщини.

Наталія Могилевська, фото Знай.uа
Наталія Могилевська, фото Знай.uа