Відомий український письменник та журналіст, автор історичного роману "Червоний", який було екранізовано у 2017 році, Андрій Кокотюха пояснив, чому марно сподіватися розпаду росії.

Про це він роздумує у своєму новому пості на особистій сторінці в соцмережі Фейсбук. Письменник також звернув увагу на те, що росія навіть попри свої численні поразки протягом усієї історії, не припиняє воювати й нападати на інших.

"Тому їхнє вигнання за наш кордон буде перемир'ям у будь-якому разі. Вони полізуть знову. Їм насрать - вони це прекрасно вміють - на озброєння, яке нам дадуть, на укріплені райони, залізні куполи. Росія буде лізти. І всі розмови про те, що вона розвалиться - мрії ідеалістів. Союз чому розвалився? Бо поневолені держави, не всі, але частина, весь час окупації огризалися в різний спосіб.", - пояснює свою думку письменник. Андрій Кокотюха

Фото: Андрій Кокотюха / Фейсбук
Фото: Андрій Кокотюха / Фейсбук

Андрій Кокотюха переконаний, що на розпад росії сильно сподіватися не варто, адже там нікому боротися за свою незалежність.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Ану, нагадайте мені хтось про боротьбу бурятів за незалежність? Чи татарів, не кримських, а тих, у яких столиця - Уфа. Може, Новгород і Псков згадають прадавні вільні часи й захочуть відділитися? Йух. Буряти і всі решта прив'язані до федерального бюджету. Вони самі, відділившись, не вивезуть. Тому всі, на кого може розпастися Росія, триматимуться зубами за Москву.", - пояснює він. Андрій Кокотюха

Фото: Андрій Кокотюха / Фейсбук
Фото: Андрій Кокотюха / Фейсбук

Письменник заявляє, що "Кацапи будуть лізти. Завжди. Всі. Масою". А зупинити їх можна лише комплексним методом. Для початку їх потрібно вигнати з нашої землі. І надалі він строго забороняє "загравати" з росією. Тобто не шукати "хороших руских", не вивчати російську мову, а також Пушкіна і Толстого у школах.

"Діти, народжені від 2014 року, мусять розуміти, що Росія - ворог, СССР - зло, 8 марта і 9 мая - не державні свята в Україні, в школах - англійська, французька, німецька, будь-яка, крім російської. І своя, україномовна масова культура. Свої героїчні історії, своя міфологія. Жодних привілеїв мелодрамам і комедіям. Ось що, на мою думку, буде запобіжником від русского мира, який кацапи тут шукають і, на жаль, знаходять в особі чималої кількості громадян...", - пише він. Андрій Кокотюха

Скріншот: Андрій Кокотюха / Фейсбук
Скріншот: Андрій Кокотюха / Фейсбук

Раніше Знай писав, письменник Андрій Кокотюха закрив дорогу до Києва для Галкіна і Макаревича: "Один х*р ви заразний"

Також ми писали, автор роману "Червоний" Андрій Кокотюха передбачив, чим закінчиться серйозна хвороба путіна: "Бабла не шкодують"

Нагадаємо, Ігор Кондратюк вказав українцям на помилку, яка тягнеться вже 380 років: "Чіпляйте лапшу на свої героїчні вуха"