Макс Назаров - відомий в Україні пропагандист вже заборонених телеканалів Віктора Медведчука та Євгена Мураєва.

Зокрема, ви можете пам'ятати його на телеканалі "Наш". Зараз же він на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, доступу до якої вже немає, поділився своїми враженнями, стосовно поїздки в Київську область по його "особливо важливих" справах.

Макс Назаров
Макс Назаров

"Це фото з Ірпеня не побачать в Україні, це фото для вас в безпечній Європі, а ще для росіян, які досі виправдовують війну. Сьогодні я вперше заїхав в Ірпінь, Бучу, Гостомель по важливій справі. Заїхав і ох*їв", - написав він.

Відповідь йому знайшлася моментально-жінка, яка була змушена бігти в Європу, знайшла, що йому сказати.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Макс Назаров, скріншот: Facebook
Макс Назаров, скріншот: Facebook

"Неповажний Макс Назаров, як українка, яка в тому числі завдяки вашим зусиллям сьогодні знаходиться в "безпечній Європі", чи можу я попросити вас піти за "російським кораблем"? І виїхати з моєї країни назавжди. Сорі за вечірню блевотину, там просто коменти закриті. Що там в "Євроместі", до речі?", - написала вона в окремій публікації.

Макс Назаров, скріншот: Facebook
Макс Назаров, скріншот: Facebook

Відповів він у своїй манері-нічого більшого придумати не вдалося.

Макс Назаров, скріншот: Facebook
Макс Назаров, скріншот: Facebook

Нагадаємо, СБУ майстерно провела операцію із затримання 11 російських снайперів: обстрілювали українські позиції

Як повідомляв "Знай.ua", бабка, яка випадково стала "ідолом" окупантів, після того, як будинок розвалили російські міни, змінила думку: "Народ вбивають"

Знай.ua писав, російські пропагандисти зняли сюжет про "взвод канібалів" з України: харчувалися тушонкою часів Другої світової війни