Пара була вражена після того, як шматок загадкового металу пробив їх дах і приземлився в дитячій шезлонгу їхньої дочки — деякі говорили, що це могла бути частина літака або «космічне сміття».

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Мати поділилася своїм шоком після того, як дивний металевий предмет пробив їх дах і приземлився в шезлонгу їхньої дочки.

Теміка Лоутер з Квінсленда, Австралія, каже, що вона і її чоловік Метт були спантеличені після того, як невеликий шматок твердого металу врізався в пристрій для пересування немовлят, що належить Океанії, якому всього п'ять місяців, повідомляє 7News.

Отвір після пробиття
Отвір після пробиття

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Описуючи, як розгортався страшний інцидент, Теміка сказала, що почула "гучний хлопок", а потім побачила "масивну дірку в даху", перш ніж подивитися вниз і виявити, що "всі плитки розбиті".

Вона також розповіла про свою тривогу за свою маленьку дочку, зазначивши: "Якби Океанія сиділа в той час в дитячому шезлонгу, з нею було б не все в порядку".

Загадочній предмет
Загадочній предмет

Користувачі соціальних мереж поспішили висловити припущення про походження таємничого матеріалу, оскільки Теміка поділилася своєю історією. У повідомленні вона сказала, що вона і її партнер «безумовно» виключив ідею про те, що це могла бути куля.

Деякі стверджують, що це може бути навіть "космічне сміття", яке часто робиться зі старих частин ракет і супутників, відправлених з землі. Але експерти вважають, що, швидше за все, це сталося з літака або вертольота.

Латка в даху
Латка в даху

Доктор Джонті Хорнер, астрофізик з університету Південного Квінсленду, сказав 7News: "По-перше, якби це було космічне сміття, воно виглядало би набагато більш обгорілим і жахливим, навіть якщо б це був метал. Але я не думаю, що космічне сміття або метеорит можуть мати такий ефект".