Найближчими днями українців просять не ігнорувати повітряні тривоги через високу ймовірність ворожих обстрілів.

Про це повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО України.

Так, зокрема під час 8 та 9 травня українців просять бути особливо уважними до сигналів повітряної тривоги. Є інформація, що російські окупаційні війська можуть активізувати свої дії, адже вони так і не змогли похвалитися перед керівництвом особливими здобутками на фронті.

Саме через це існує велика ймовірність масових обстрілів у ці дні, тому не можна ігнорувати жоден сигнал про повітряну тривогу.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Російські війська не можуть похвалитися вагомими здобутками на фронті до Дня Перемоги, підвищується ризик масованих обстрілів українських міст в ці дні. Тому закликаємо особливо уважно реагувати на сигнали повітряної тривоги, а також дотримуватись правил в разі запровадження комендантської години", - зазначено у повідомленні.

Варто нагадати, що 24 лютого росія здійснила повномасштабне вторгнення на територію Україні. Після чого указом президента Зеленського було введено воєнний стан.

Нагадаємо, російські окупанти насипають пісок в танки, щоб не вступати в бій з ЗСУ: лайфхаки від "другої армії світу"

Раніше портал Знай писав, російські окупанти відмовляються воювати і скаржаться на боягузтво командирів: "Стільки людей погубили"

Також портал Знай повідомдяв, Михайло Подоляк розповів про підготовку росіянами "параду полонених" у Маріуполі на 9 травня: "Вирішили повторити "виставу"