Представник королівських Нідерландів Marechaussee, національної жандармерії Королівства Нідерландів, заявив, що їх офіцери сіли в літак і заарештували чоловіків.

Відповідний пост оприлюднили на порталі «Daily Star»

Жорстока бійка спалахнула на борту рейсу KLM між Манчестером і амстердамським аеропортом Схіпхол через передбачувані расистські коментарі.

Згідно з повідомленнями, шість британців були заарештовані, коли літак приземлився в столиці Нідерландів.

Кадри з ломом стали вірусними в Твіттері, а попутниця Майя Уілкінсон поділилася кліпом з підписом «Хороший політ на греблю сьогодні».

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У її кліпі показані пасажири і капітан літака, які намагаються заспокоїти чоловіків і безуспішно розлучити їх, оскільки деякі з них, схоже, нападають на одну людину.

Ще один ролик про наслідки рукопашної бійки показує, як двоє молодих людей отримують свій багаж, поки капітан польоту чекає, щоб вивести їх з польоту.

Бійка в літаку
Бійка в літаку

"Їх вигнали за образу пасажирів на расовому грунті", — чутно, як чоловік, який знімав кліп, каже, перш ніж один з б'ються чоловіків обізвав жінку.

"Поводься правильно! Це, чорт, літак", - чутно, як жінка кричить, коли працівник KLM закликає до спокою через гучномовець.

- Давайте, хлопці, будь ласка! - каже інша жінка, коли хоробра Стюардеса лізе в саму гущу подій, щоб розлучити їх.

Відповідаючи на відео, Сара Нісбет сказала: "Три на одного, і містер Стоун-Айленд теж повинен вставити черевик, коли хлопець вже лежить на підлозі... соромно".

"Це британські туристи, яких нам доводиться терпіти в Амстердамі день у день. Вгадайте, як ми ставимося до цього як жителі, які все ще намагаються жити там посеред цього хаосу", — відповів один голландець.

Відомо, що шестеро британців все ще перебувають під вартою в Нідерландах.

Бійка в літаку
Бійка в літаку

Представник національної жандармерії Королівства Нідерландів, сказав, що їх офіцери піднялися на борт літака і заарештували чоловіків.

Представник поліції повідомив Daily Star: "Шість британських громадян були заарештовані після того, як між пасажирами спалахнула бійка. Вони були заарештовані за протиправну/деструктивну поведінку на борту літака".

В ході бійки один з шести затриманих отримав легкі поранення, додали в прес-службі.

За даними The Law Pages, звинувачення в безрозсудних або недбалих діях, які можуть поставити під загрозу повітряне судно, за яке чоловіки можуть бути засуджені до п'яти років тюремного ув'язнення.