Повідомляється, що 40-річний чоловік Уіллі Сміт побився зі школярами після того, як відмовився від поради вивести своїх дітей через чорний хід, щоб покинути кампус після того, як його сина відправили додому після заворушень.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Щонайменше, дві людини були заарештовані у зв'язку з великою бійкою, що вибухнула в старшій школі. Згідно з повідомленнями, бійку почав батько учня, «зіткнувшись з хуліганами».

Бійка, яка сталася в середній школі Тусона в Арізоні, призвела до тимчасової ізоляції кампуса, де десятки учнів навалилися один на одного під час бійки.

Кілька тривожних відеороликів, розміщених в інтернеті, показують дуже велику бійку, в якій брало участь не менше 30 осіб.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Бійка
Бійка

Можна побачити школярів на підлозі, що завдають ударів і спостерігають за розгортається навколо них драмою, а деякі знімають хаос на камеру.

Офіцери Служби безпеки, схоже, намагалися виділити одну групу на диких кадрах, задокументованих в кампусі.

Судові документи показали, що чоловікові і двом його синам перед заворушеннями порадили використовувати вихід, який допоможе їм уникнути конфронтації, що вилилася на територію кампуса.

За даними TPD, в нападі не було повідомлень про травми і використання зброї, але поліція повідомила, що 40-річний чоловік був заарештований.

Віллі Сміт був заарештований за звинуваченням у вчиненні кримінального правопорушення, пов'язаного з руйнуванням навчального закладу, в той час як 15-річному хлопчикові пред'явлено звинувачення в хуліганстві.

Згідно зі скаргою, Сміта викликали, щоб забрати свого сина, якого відправили додому після заворушень з іншою групою студентів.

Бійка
Бійка

Як показують документи, Сміту і його синам порадили вийти через чорний хід, а не через головний вхід, але Сміт, як стверджується, відмовився від Ради і провів своїх синів через двір.

Стверджується, що Сміт сказав персоналу, що це постійна проблема.

Коли обидва сини Сміта нібито були залучені в бійку, що вибухнула, він пішов за ними і вступив у «взаємну бійку» зі школярем.