Російські окупанти провокують гуманітарну катастрофу навіть на "своїх" територіях: про людей ніхто не думає

Російська Федерація продовжує руйнувати життя людей. Страждають навіть ті території, які знаходяться тимчасово під їх контролем. Вони намагаються спровокувати гуманітарну катастрофу.

ВСУ, фото: Facebook
ВСУ, фото: Facebook

Сергій Притула виконав колосальну роботу для наближення перемоги України: "Завозили навіть в окуповані міста"

З першого дня війни ведучий Нового каналу Сергій Притула разом з командою добровольців відкрив волонтерський штаб у своєму офісі в Києві. За два місяці боротьби Фонд Сергія Притули обробив безліч різноманітних запитів. Гуманітарна допомога до Фонду Притули надходила з 23 країн, серед яких Німеччина, Польща, Португалія, Великобританія, Канада, США, Ірландія.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Сергій Притула, фото: Instagram
Сергій Притула, фото: Instagram

Лариса Ніцой різко "закрила рот" Наталії Мосейчук через українську мову: "Я - гнида?"

Відома письменниця, активістка і популяризатор української мови Лариса Ніцой відреагувала на образливі слова телеведучої Наталії Мосейчук. ісательніца додає, що мова для неї не просто звуки, а формування загального світогляду нашої нації і вороги це прекрасно розуміють.

Лариса Ніцой, facebook.com/nitsoi.larysa
Лариса Ніцой, facebook.com/nitsoi.larysa

Олександру Пономарьову "постукали" з минулого з його ж піснею: "Типовий вечір в українському домі"

Наприкінці минулого місяця, 18 квітня 2022 року, на просторах Youtube з'явився кліп на пісню "Україна переможе" Олександра Пономарьова. Тепер хтось вирішив пов'язати її з твором італійського художника Вітторіо Реджаніні під назвою "The Recital". У цей момент музикант грає на фортепіано невідому мелодію, тоді як дівчата позаду і поруч посміхаються, веселяться.

Олександр Пономарьов, фото: Instagram
Олександр Пономарьов, фото: Instagram

Святослав Вакарчук показав, як мужні бійці полку "Азов" піднімають свій бойовий дух, неможливо стримати сльози: "Тримайтеся"

Відомий український співак і лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Артист поділився зворушливим відеороликом із заводу "Азовсталь". Щоб підняти свій бойовий дух мужні військові зворушливо заспівали про незламних українців та їх жагу до свободи на своїй землі.

Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube
Святослав Вакарчук. Фото: скрін youtube