34-річний Дін Гюнтер був художником, що стоїть за дизайном татуювання свого друга, який він поділився на TikTok. У ролику видно, як чоловік бореться в спортзалі, намагаючись накачати живіт.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Чоловік, який ненавидить ходити в спортзал, знайшов ідеальне рішення для свого літнього тіла - зробив перманентне татуювання кубиків преса.

У кліпі, розміщеному в додатку для обміну відео TikTok, видно, як хлопець бореться в тренажерному залі, тренуючись, щоб отримати підтягнутий торс.

Дін Гюнтер
Дін Гюнтер

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Потім, коли він бачить, що у нього нічого не виходить, його приятель-татуювальник приходить на допомогу, покращуючи його зовнішній вигляд перманентним чорнилом.

Але це було не все, що здається, так як хлопець, який намагався тренуватися, був дійсно музою для спеціального тату-проекту.

Дін Гюнтер, 34 роки, був людиною, що стоїть за боді-артом, і він просто хотів на якийсь час втілити татуювання в життя.

Дін Гюнтер
Дін Гюнтер

Він сказав Sun Online: "Я бачив дійсно погані спроби і раніше. Оскільки я спеціалізуюся на кольоровому реалізмі, я хотів спробувати. Я думав, що це буде чертовски смішно".

Дін каже, що на це пішло два дні, але на початку роботи він мало не розвалився.

Він додав: "Клієнт ледве не кинув це через годину в перший день, але ми впоралися".

Дін Гюнтер
Дін Гюнтер

У татуювальника з Південної Африки є студія, в якій він працює у Великому Манчестері.