Рибалка і фотограф Роман Федорцов ділиться всіма дивними і страшними речами, які він виявляє під час глибоководної риболовлі, в своєму акаунті в Instagram, на який підписано 650 000 чоловік.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Незвичайного представника підводного світу витягли з глибини і затаврували «забороненою секс-іграшкою» через схожість з об'єктом з рейтингом «Ікс».

Рибалка і фотограф Роман Федорцов ділиться всіма дивними і страшними речами, які він виявляє під час глибоководної риболовлі, в своєму акаунті в Instagram, на який підписано понад 650 000 чоловік.

Морська істота
Морська істота

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

39-річний житель Мурманська знайшов по дорозі кілька дивних речей, в тому числі грибоподібна помаранчева істота, агресивно виглядаюча, і ще один улов, що нагадує пончик.

Тепер він поділився своїм останнім жахливим відкриттям у своїх соціальних мережах, спонукавши своїх передплатників описати його як "заборонену секс-іграшку" і набравши більше 10 тисяч лайків.

"І ось такі "незвичайні" представники підводного світу трапляються на траулер...", - написав він у четвер, 26 квітня.

Морська істота
Морська істота

Поруч з підписом було відео його улову, опуклого трубчастого морської тварини абрикосового кольору з отвором на дні.

"Заборонене світло плоті", - написав один коментатор, посилаючись на секс-іграшку.

Друга людина додала: "Гаразд, це явно секс-іграшка".