Майкл Карпентер з Дербішира був шокований, виявивши, що інвестиції, які він зробив, підскочили з 120 000 фунтів стерлінгів до більш ніж 2 мільйонів за одну ніч, але, на жаль, мрії мільйонера не судилося збутися.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Житель Дербішира був приголомшений після того, як вдала інвестиція перетворила його в мільйонера за одну ніч, проте він не протримався на ній довго.

Майкл Карпентер не міг повірити своїм очам, коли побачив на своєму рахунку семизначну суму, але, на жаль, для нього цього не судилося статися.

Відважний пенсіонер думав, що вклав 120 000 фунтів стерлінгів в компанію Hargreaves Lansdown, що займається акціями, але увійшовши в своє інвестиційне додаток, він виявив, що його інвестиції за ніч підскочили більш ніж на 2200%.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Монети
Монети

Коли він подивився на свій екран, то побачив, що його інвестиції зросли до приголомшливих 2,7 мільйона фунтів стерлінгів.

Він сказав The Sun: "Я був дійсно приголомшений - я просто подумав: "Це правильно? Я порахував всі цифри, щоб бути повністю впевненим, і зрозумів, що це мільйони"".

Але цинічний Майкл запідозрив, що щось не так, і зв'язався з фірмою, перш ніж спробувати витратити свої несподівані 2 639 800 фунтів стерлінгів.

На жаль для Майкла, стрибок готівки насправді був адміністративною помилкою, а це означало, що його мрії про мільйонерство розвіялися в лічені години.

Графік
Графік

Майкл сподівався витратити гроші на кругосвітню подорож, але, на щастя, він повідомив цю цифру до того, як став освистувати дорогі авіаквитки і готелі.

"Облігації можуть рухатися, але насправді вони не зміняться на таку суму за все життя", - сказав він.

Облігації - це форма боргу, яка зазвичай випускається компанією, тому, якщо інвестор вкладає гроші в облігацію, компанія буде виплачувати відсотки за боргом протягом узгодженого періоду, а потім повинна повернути гроші в кінці терміну. Але якщо компанія не виплачує борг, інвестори втрачають гроші.

Фірма
Фірма

Майкл зареєстрував скаргу на Hargreaves Lansdown "відразу ж", і співробітники компанії підтвердили наявність проблеми в заяві для The Sun.

Невдалий інвестор сказав, що жінка з фірми розмовляла по телефону з кимось ще, коли він зв'язався.