Двоюрідна сестра нареченої почула про погрози тітки нареченого і вирішила взяти справу в свої руки. У жінок залишилися порізи і синці на обличчях.

Відповідний пост розмістили на порталі «Daily Star»

Казкове весілля закінчилося катастрофою після того, як дві подружки нареченої вступили в жорстоку вуличну бійку через кілька миттєвостей після церемонії.

18-річна Алісса мріяла про весілля своєї мрії в місцевому окружному суді в Бостоні, штат Массачусетс, США, але все пішло не за планом.

З'явившись в серіалі TLC "Циганські наречені", за межами будівлі спалахує сімейна суперечка, коли Алісса пов'язує себе узами шлюбу з чоловіком хітом.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Кузен Аліси Даймонд засмучений поведінкою тітки нареченого, Меллі, яка вважає, що Алісса "поширювала чутки" про маму хіта.

Весілля
Весілля

Даймонд вибігає із залу і каже: "Я не думаю, що Алісса ще знала, але Меллі говорила, що збирається "розтягнути" її. Якщо вона вийде сюди, клянуся богом, я її вб'ю".

Потім Меллі виходить на вулицю покурити, і в кінцевому підсумку пара свариться на вулиці.

Даймонд протистоїть їй і штовхає її на землю, кричачи: "Забирайся до біса звідси!"

Меллі, мабуть, приймає відповідні заходи і б'є Даймонд кулаком по обличчю, залишаючи її обличчя і ноги кровоточать.

Весілля
Весілля

Вона каже: "У кого на них мітки? Я не знаю, хто виграв, але я знаю, що вона більше засмучена, ніж я. у неї все обличчя в безладді. Те, що має Даймонд, - це лише половина того, що отримає Алісса".

Бійка попереджає найближчу поліцію, і незабаром вони прибувають для розслідування, так як молодята швидко залишають будівлю суду.

Її весіллі було покладено край, коли група сіла в свої машини і поїхала.