Оля Полякова, Володимир Зеленський або Надя Дорофєєва: українці назвали свого кандидата в 2022 році

У кожного з нас в дитинстві і підлітковому віці були кумири: хтось подобався нам зовні, хтось захоплював своїм талантом, а хтось своїми підходами до життя. Так кого вони вважають досконалістю краси і ким захоплюються? У цьому розбиралися в передачі"Сніданок з 1+1". "Для мене найкрасивіша-це мама. Мені подобається проводити з нею дні, вона у мене найулюбленіша " -розповідає 8-річна Алевтина.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Нові правила перетину кордону при поверненні додому: який документ потрібно пред'явити

Змінилися умови перетину кордону з Молдовою. Українцям пояснили, який документ потрібно пред'явити, щоб покинути територію цієї держави, повертаючись на батьківщину. Згідно з повідомленням, українці можуть покинути територію країни на підставі того самого документа, з яким в'їжджали.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Фото: facebook.com/gazetaPK
Фото: facebook.com/gazetaPK

Антон Птушкін показав, що російські окупанти зробили з Харковом: "Боляче бачити..."

Популярний відеоблогер і ведучий "Орла і Решки" Антон Птушкін поділився кадрами з Харкова, який героїчно обороняється від російських окупантів. Антон Птушкін показав, як зараз виглядає Харків. Блогер поділився фотознімком зробленим на площі Свободи навпроти обласної державної адміністрації. Прямо навпроти будівлі в землі стирчить ворожа ракета, що не розірвалася.

Фото з instagram Антона Птушкіна
Фото з instagram Антона Птушкіна

Анатолій Шарій "зіграв" у покійного Жириновського, натякаючи на свій арешт на початку війни: "Скоро буду"

Служба безпеки України вже в черговий раз ділиться з громадянами чудовими новинами, як це було з лідером більш не існуючої партії "ОПЗЖ" Віктором Медведчуком. В Іспанії був затриманий проросійський блогер Анатолій Шарій. Раніше Анатолій Шарій "зіграв" у провісника. Цим він нагадав покійного Жириновського, який до смерті сказав таку фразу: "росія переможе і нехай я сд*хну, якщо брешу". 24 лютого 2022 Шарій у себе в Telegram-акаунті написав "скоро буду, друзі"

Анатолій Шарій, скріншот: Youtube
Анатолій Шарій, скріншот: Youtube

Дочка Ольги Фреймут порівняла окупації Маріуполя Гітлером і Путіним: "За місяць вбив в два рази більше, ніж за два роки"

Дочка відомої української телеведучої Ольги Фреймут Злата Мілчел, як і її зіркова мама підтримує українців і рідну країну під час війни, яку розв'язала росія. Цього разу юна красуня вирішила порівняти те що зробив з українським Маріуполем Путін і Гітлер під час Другої світової війни.

Злата Мітчел, фото з instagram
Злата Мітчел, фото з instagram