Жінка, якій сказали припинити сваритися зі своїм бойфрендом на рейсі до Туреччини, нібито погрожувала пасажирам і сказала стюардесі, що вона «розбереться з нею», коли літак приземлиться.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Британці, яка нібито погрожувала вибити зуби стюардесі під час польоту в Бодрум, Туреччина, заборонили літати на п'ять років після того, як поліція відсторонила її від польоту.

Повідомляється, що жінка провела рейс з аеропорту Лутон 18 квітня, сперечаючись зі своїм партнером і імовірно вдаривши його, перш ніж пара позаду неї попросила її зупинитися, за словами свідків.

Потім вона звернула свою лють на них, коли на кадрах видно, як вона кричить на них, а її партнер приєднується до неї, коли вона каже: "Ви зганяєте це на ньому, а я зганяю це на вашій птиці. Так що давай, скажи це тоді. Тоді давай, скажи це ще раз, скажи те, що ти збирався сказати. Нічого".

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Пасажири стверджують, що це був не перший інцидент з жінкою під час чотиригодинного польоту, оскільки вона "пригрозила вибити зуби стюардесі" і сказала, що "розбереться з нею" після приземлення, тому що вона попросила пару припинити сперечатися.

Повідомляється, що діти на борту "кричали від страху" після інцидентів.

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Пасажир, який знімав це випробування, сказав: "Пара просто сперечалася весь політ. Ну, вона сперечалася, він ігнорував її і намагався заснути, але вона продовжувала бити, шльопати і кричати на нього. Потім він почав з нею сперечатися. Стюардеса попросила їх заспокоїтися і пригрозила, що виб'є їй зуби і розбере її, як тільки вона вийде з літака. Потім на 10 хвилин було тихо, і вона почала лаятися і кричати просто без зупинки. Люди позаду неї ввічливо попросили її зупинитися і залишити свого партнера в спокої, тому що він нічого не робить, просто спить. Вона зійшла з розуму, а потім до неї приєднався партнер, і вони разом посварилися з іншою парою і знову закохалися один в одного на кілька хвилин. У нього під сидінням була пляшка віскі з дьюті-фрі, але стюардеса про це не знала. Вони всі просили її вести себе тихо, але вона була такою агресивною, що було видно, що вони її бояться. Вони просто продовжували в тому ж дусі весь політ. Той, хто дивився в їхній бік, на того вона кричала. Потім, коли ми приземлилися, нам сказали, що ми можемо вставати, і вона почала знову, тому нам сказали сісти, і ми всі знали, що чекаємо поліцію. Діти кричали від страху, тому що вона була такою гучною!"

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Турецькі поліцейські незабаром прибули в передню частину літака, взяли паспорти пари і передали їх співробітнику easyJet для перевірки.

Потім офіцери випровадили їх з літака, поки вони продовжували сперечатися з ними.

Жінка була відсторонена від Easyjet на п'ять років, а супроводжував її чоловік був відсторонений на два роки.