Жінка, якій сказали припинити сваритися зі своїм бойфрендом на рейсі до Туреччини, нібито погрожувала пасажирам і сказала стюардесі, що вона «розбереться з нею», коли літак приземлиться.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Британці, яка нібито погрожувала вибити зуби стюардесі під час польоту в Бодрум, Туреччина, заборонили літати на п'ять років після того, як поліція відсторонила її від польоту.

Повідомляється, що жінка провела рейс з аеропорту Лутон 18 квітня, сперечаючись зі своїм партнером і імовірно вдаривши його, перш ніж пара позаду неї попросила її зупинитися, за словами свідків.

Потім вона звернула свою лють на них, коли на кадрах видно, як вона кричить на них, а її партнер приєднується до неї, коли вона каже: "Ви зганяєте це на ньому, а я зганяю це на вашій птиці. Так що давай, скажи це тоді. Тоді давай, скажи це ще раз, скажи те, що ти збирався сказати. Нічого".

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу
Показати ще

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Пасажири стверджують, що це був не перший інцидент з жінкою під час чотиригодинного польоту, оскільки вона "пригрозила вибити зуби стюардесі" і сказала, що "розбереться з нею" після приземлення, тому що вона попросила пару припинити сперечатися.

Повідомляється, що діти на борту "кричали від страху" після інцидентів.

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Пасажир, який знімав це випробування, сказав: "Пара просто сперечалася весь політ. Ну, вона сперечалася, він ігнорував її і намагався заснути, але вона продовжувала бити, шльопати і кричати на нього. Потім він почав з нею сперечатися. Стюардеса попросила їх заспокоїтися і пригрозила, що виб'є їй зуби і розбере її, як тільки вона вийде з літака. Потім на 10 хвилин було тихо, і вона почала лаятися і кричати просто без зупинки. Люди позаду неї ввічливо попросили її зупинитися і залишити свого партнера в спокої, тому що він нічого не робить, просто спить. Вона зійшла з розуму, а потім до неї приєднався партнер, і вони разом посварилися з іншою парою і знову закохалися один в одного на кілька хвилин. У нього під сидінням була пляшка віскі з дьюті-фрі, але стюардеса про це не знала. Вони всі просили її вести себе тихо, але вона була такою агресивною, що було видно, що вони її бояться. Вони просто продовжували в тому ж дусі весь політ. Той, хто дивився в їхній бік, на того вона кричала. Потім, коли ми приземлилися, нам сказали, що ми можемо вставати, і вона почала знову, тому нам сказали сісти, і ми всі знали, що чекаємо поліцію. Діти кричали від страху, тому що вона була такою гучною!"

Хаос в літаку
Хаос в літаку

Турецькі поліцейські незабаром прибули в передню частину літака, взяли паспорти пари і передали їх співробітнику easyJet для перевірки.

Потім офіцери випровадили їх з літака, поки вони продовжували сперечатися з ними.

Жінка була відсторонена від Easyjet на п'ять років, а супроводжував її чоловік був відсторонений на два роки.