Шокуюча правда про те, що знаменита газована вода робить з вашим сексуальним життям, викликає тривогу.

Дану новину розмістили на порталі «Daily Star»

Щодня в світі продається 1,8 мільярда пляшок Coca-Cola, але вживання безалкогольних напоїв може вплинути на ваше здоров'я різними способами.

Coca-Cola була створена в 1892 році американським фармацевтом Джоном Пембертоном в спробі відучити себе від морфію.

Незважаючи на те, що в той час його продавали в аптеках як «найчудовіший стимулятор статевих органів», дослідження показують, що вживання кока-коли насправді має протилежний ефект.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Всі ми знаємо, що пити безалкогольний напій не зовсім добре для нас, але чи знаєте ви, що всього одна банка об'ємом 330 мл містить стільки цукру, що через 10 хвилин вас повинно знудити?

У xервоній банці міститься 35 г цукру, що еквівалентно семи чайним ложкам, що вже перевищує рекомендовану денну дозу в 30 г.

Coca-Cola, фото: Pixabay
Coca-Cola, фото: Pixabay

Але оскільки кока-кола містить фосфорну кислоту, яка зменшує солодкий смак, вона позбавляє ваше тіло від необхідності хворіти.

Надмірна пристрасть до солодкого вже давно пов'язують з ожирінням і діабетом, але оскільки цукор шкідливий для серця, це також погана новина для чоловічого статевого органу.

Споживання занадто великої кількості цукру може призвести до проблем з чоловічим причиндалом, таким як еректильна дисфункція (Ед) або імпотенція.

Насправді, дослідження, проведене дослідниками з Копенгагенської університетської лікарні в Данії, показало, що у чоловіків, які випивали один літр коли в день, кількість сперматозоїдів було на 30% нижче, ніж у чоловіків, які не балувалися солодкими напоями.

Проблеми з концентрацією і якістю ваших плавців - погана новина, тому що це збільшує ризик безпліддя.

В іншому дослідженні, опублікованому в Central European Journal of Urology, вчені вивчили зв'язок між підсолоджувачами в безалкогольних напоях і проблемами, пов'язаними з їх вживанням.

Coca-Cola
Coca-Cola

Вони виявили проблему з інгредієнтом кукурудзяного сиропу з високим вмістом фруктози, який використовується в Coca-Cola, Pepsi, Dr Pepper, Mountain Dew і Sprite, оскільки він збільшує ризик ЕД через те, що підвищує рівень холестерину і пошкоджує артерії в статевому органі.

Хоча це може бути незручно, ви не повинні ігнорувати проблеми з ерекцією, тому що зазвичай вони пов'язані з більш серйозними проблемами зі здоров'ям.

Нездатність напружитися часто є ознакою того, що ваше серце не дуже здорово, тому що погане серцево-судинне здоров'я є найбільш поширеною причиною ЕД.

Іноді це також симптом таких захворювань, як діабет, високий рівень холестерину або високий кров'яний тиск. Це може торкнутися будь-кого, будь то разова або повторювана проблема.