Міноборони показало захисниць, які тримають на своїх плечах Харків: "Немає завдань, які б ми не змогли реалізувати"

У Міністерстві оборони України показали жінок, на чиїх плечах тримається оборона Харкова, який зазнав потужних атак російських окупантів, але завдяки мужності наших захисників зумів вистояти.

Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Окупанти готові труїти власних мешканців смертельними хімікатами, щоб звинуватити Україну — плани провокацій

Ексглава МВС Арсен Аваков заявив, що жертвами провокації можуть стати жителі Брянської, Курської, Бєлгородської, Воронезької та Ростовської областей. Це прикордонні регіони, мешканці яких вже потерпають від путінської агресії, згадати лишень постійні пожежі, які трапляються на підприємствах цих областей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Хімзброя. Фото: Youtube
Хімзброя. Фото: Youtube

Олексій Арестович розповів про нову фазу російського вторгнення: є три варіанти розвитку подій

Радник голови офісу президента України Олексій Арестович, а також головний "заспокійливий засіб" для українців протягом останніх двох місяців війни, розповів про готовність окупантів приступити до нової фаза наступу.

Олексій Арестович, фото з Facebook
Олексій Арестович, фото з Facebook

Падіння Кримського мосту: в мережі з'явився сайт зі зворотним відліком, чекати залишилось не довго

У мережі створили сайт, який веде зворотний відлік для Кримського моста, по якому постачають зброю, продовольство і техніку, все необхідне для вбивства українців. За даними сайту, мосту залишилося "жити" трохи довше 4 дні, тобто його падіння може відбутися на 9 травня, коли в рф готують парад "победобесия".

Кримський міст. Фото: Youtube
Кримський міст. Фото: Youtube

Росіяни готують "парад" у зруйнованому Маріуполі - ГУР МО України

Стало відомо про те, що російські окупанти можуть готувати "парад" в зруйнованому Маріуполі. Перші подробиці нових провокацій росіян. Про це стало відомо завдяки головному управлінню розвідка Міністерства оборони України, де регулярно розповідають про можливі плани окупантів.

Маріуполь, "Азовсталь". Фото: Знай.uа
Маріуполь, "Азовсталь". Фото: Знай.uа